Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Π. Κασκαρέλης: Αναντικατάστατος ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή


Πριν ένα περίπου μήνα ολοκληρώσαμε τον ετήσιο κύκλο των εταιρικών μας συνεδρίων ανά την Ελλάδα, κατά τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να έλθουμε για άλλη μια φορά κοντά σας, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς, να σας παρουσιάσουμε τους στόχους μας για το μέλλον.

Στα συνέδρια αυτά αναφέρθηκα εκτενώς στον τρόπο με τον οποίο, σε κόντρα των τάσεων της εποχής, η Υδρόγειος έχει στρατηγικά επιλέξει να διαφοροποιηθεί στην αγορά της εστιάζοντας αποκλειστικά στο ανθρώπινο δίκτυό της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το τοπίο είναι και πρόκειται να γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικό για τον ανεξάρτητο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι ο ρόλος του είναι αναντικατάστατος και ότι η πολυπόθητη ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης και η ανάπτυξη του ασφαλιστικού θεσμού στην ελληνική κοινωνία μόνο με τη δική του συμβολή μπορούν να επιτευχθούν. Γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτόν.

Στόχος της Υδρογείου είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της ένα σύγχρονο πλαίσιο συνεργασίας, παρέχο- ντας σε αυτούς συνεχή τροφοδότηση και υποστήριξη, με προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν την συμβουλευτική προώθηση της ασφάλισης και να χτίσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Το θέμα της ασφάλισης των τουριστικών επιχειρήσεων που παρουσιάζουμε σ’ αυτό το τεύχος αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσέγγισης. Πρόκειται για έναν τομέα, στον οποίο η Υδρόγειος έχει να επιδείξει μια ολοκληρωμένη γκάμα εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων με εξαιρετική σχέση ποιότητας και κόστους. Πρόκειται για ένα πεδίο, το οποίο παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών, μεταξύ άλλων, λόγω του πλήθους και του εύρους των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και της διασποράς που παρουσιάζουν οι δραστηριότητες αυτές σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας μας, και όχι, π.χ., μόνο στα αστικά κέντρα.

Πρόκειται τέλος για έναν τομέα ασφαλίσεων που λόγω του εξειδικευμένου χαρακτήρα του, δίνει την ευκαιρία στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο του ως συμβούλου, βοηθώντας τον πελάτη του να κατανοήσει καλύτερα τους κινδύνους που αντιμετωπίζει και προτείνοντάς του κατάλληλες λύσεις που διασφαλίζουν την επιχείρηση και το εισόδημά του. Για όλα τα παραπάνω και για πολλά περισσότερα, η Υδρόγειος είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει με κάθε τρόπο και να σας παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και να αναπτύξετε τη δυναμική σας.

 

Πηγή: YDROGIOS VOICE


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Π. Κασκαρέλης: Αναντικατάστατος ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! https://www.insurancedaily.gr/p-kaskarelis-anantikatastatos-o-rolos-tou-asfalistikou-diamesolaviti/