ΥΓΕΙΑ

Pharmathen: Νέο βραβείο για την Αύξηση της Απασχόλησης από το ΕΒΕΑ

ΕΒΕΑ_ΒΡΑΒΕΥΣΗ mikri

ΕΒΕΑ_ΒΡΑΒΕΥΣΗΜία ακόμη τιμητική διάκριση για την ισχυρή αναπτυξιακή της πορεία, έλαβε η ελληνική – πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για την Αύξηση της Απασχόλησης, στα βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) 2014, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συγκεκριμένη διάκριση είναι πολύ σημαντική για τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες, καθώς έρχεται σε μία περίοδο ύφεσης και συρρίκνωσης της απασχόλησης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και σημείωσε ότι η ανάπτυξη που χαρακτηρίζει την εταιρεία οφείλεται στους ανθρώπους της και τον στρατηγικό της σχεδιασμό γύρω από το τρίπτυχο: Έρευνα – Επενδύσεις – Εξωστρέφεια.

Ο κ. Κάτσος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα τελευταία πέντε χρόνια, μέσα στην περίοδο της ύφεσης, αυξήσαμε κατά 400 άτομα τον αριθμό των εργαζομένων στον Όμιλο Pharmathen. Το ίδιο διάστημα, επενδύσαμε περισσότερα από 100 εκ ευρώ στην Έρευνα, ενώ κατατασσόμαστε ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ερευνητικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, εάν στο DNA της Εταιρείας μας δεν είχαμε την διαρκή αναζήτηση μέσω της Έρευνας. Η Έρευνα φέρνει τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα που επιτρέπουν στη Pharmathenνα κάνει επενδύσεις και να αναπτύσσεται – κάτι το οποίο με τη σειρά του φέρνει νέες θέσεις εργασίας. Σε αυτή συνολικά τη δραστηριοποίησή μας αφορά και το σημερινό μας βραβείο. Ευχαριστούμε το ΕΒΕΑ και τον Πρόεδρο της Επιτροπής κο Μίχαλο, για την τιμή και την αναγνώρισή τους αυτή”.

Για τη Pharmathen, η βράβευση αυτή είναι η δεύτερη στη σειρά αναγνώριση από το ΕΒΕΑ στο πλαίσιο του ανωτέρω θεσμού, καθώς έχει λάβει στο παρελθόν το Βραβείο «Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» (2011).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Pharmathen: Νέο βραβείο για την Αύξηση της Απασχόλησης από το ΕΒΕΑ! https://www.insurancedaily.gr/pharmathen-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%8d%ce%be%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87/