Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ποιες ΕΠΥ προκαλούν τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους στην αγορά


Τρεις ΕΠΥ έχουν ξεπεράσει -η κάθε μια- το φράγμα των 100.000 ασφαλισμένων οχημάτων, σε έναν στόλο που αριθμεί περισσότερα από 710.000 ΙΧ με καλύψεις από ανάλογες εταιρείες, προκαλώντας ισχυρούς πονοκεφάλους στον κλάδο.

του Πλάτωνα Τσούλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ID, στην εκπνοή του φετινού οκταμήνου πρώτη σε συμβόλαια εμφανίζεται η QIC Europe ελέγχοντας πάνω από 155.000 οχήματα, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Euronics Insurance με περισσότερα από 125.000 οχήματα και στην τρίτη η Evolutions Insurance με περίπου 110.000 ασφαλισμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθούν η Insurance JCS Dallbogg με περισσότερα από 85.000 οχήματα, η City Insurance με σχεδόν 80.000 συμβόλαια, η AMTTRUST με περίπου 60.000 οχήματα και η Euro Insurance με 25.000 ΙΧ αυτοκίνητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ψηλά στη λίστα των ΕΠΥ βρίσκεται και η Qudos, ελέγχοντας στην εξεταζόμενη περίοδο κοντά στα 60.000 οχήματα. Ωστόσο, πρόκειται για εταιρεία η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έπαψε να δέχεται νέα παραγωγή και πλέον εξέρχεται της αγοράς.

Τέλος, τονίζεται ότι ο κατάλογος των ΕΠΥ περιλαμβάνει ακόμη δύο εταιρείες που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, τις Alpha Insurance και την Elite, οι οποίες δεν επηρεάζουν τις επιδόσεις του κλάδου, καθώς και τρεις ακόμη των οποίων ο συνολικός στόλος δεν ξεπερνά τα 4.500 οχήματα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ποιες ΕΠΥ προκαλούν τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους στην αγορά! https://www.insurancedaily.gr/pies-epy-prokaloun-tous-megalyterous-ponokefalous-stin-agora/