Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πιστοποίηση της Victory Promise με βάση το ISO/SEC 27001:2013


Η Victory Promise έχει θέσει ως έναν από τους πρωταρχικούς της στόχους να παράσχει τη μέγιστη προστασία των πληροφοριών που αφορούν τους πελάτες, υπαλλήλους αλλά και τους συνεργάτες της, ενώ παράλληλα επιδιώκει τη διαχρονική ενίσχυση ενός συστήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης το οποίο μέσα από μια ολιστική προσέγγιση θα δίνει έμφαση σε θέματα Συμμόρφωσης Εσωτερικού Ελέγχου και Ασφάλειας Πληροφοριών και Προσωπικών Δεδομένων. Με βάση τον παραπάνω στόχο, η Victory Promise απέκτησε την πιστοποίηση ISO/SEC 27001:2013, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο διεθνώς πρότυπο που αφορά στην ασφάλεια πληροφοριών για το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Παράλληλα, προχωρά στη δημιουργία Εσωτερικής Διεύθυνσης Συμμόρφωσης, Εσωτερικού Ελέγχου και Προστασίας Δεδομένων, η οποία φροντίζει για την αξιολόγηση της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των μηχανισμών ελέγχου των εποπτικών και οργανωτικών κινδύνων στα πλαίσια της λειτουργίας της Victory Promise.

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης της Victory Promise ο κ. Παπαηλίου ευχαριστεί την εταιρεία RISK & WEALTH Advisory Greece, καθώς όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Εταιρείας, για την συμβολή τους στην αποτελεσματική διαδικασία αξιολόγησης για τη χορήγηση ISO/SEC 27001:2013.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πιστοποίηση της Victory Promise με βάση το ISO/SEC 27001:2013! https://www.insurancedaily.gr/pistopoiisi-tis-victory-promise-me-vasi-to-iso-sec-270012013/