Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πώς θα τρέξει το project Cosmote Insurance

strategy

Tον Οκτώβριο έχει προγραμματίσει η Cosmote Insurance, του ομίλου ΟΤΕ, να επικοινωνήσει δυναμικότερα την ψηφιακή πλατφόρμα πώλησης ασφαλιστικών προγραμμάτων.

των Π. Τσούλου & Β. Γερασίμου

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ID, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει από σήμερα που ουσιαστικά ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα έως και τις αρχές Οκτωβρίου, ο Όμιλος θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες βελτιώσεις, κυρίως σε παραγωγικό επίπεδο, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για τη σχεδιαζόμενη above the line καμπάνια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες το Cosmote Insurance θα κλείσει και τον κύκλο εκπαίδευσης των ασφαλιστικών συμβούλων, που μέσω call center υποστηρίζουν όσους καταναλωτές προστρέξουν στην on line πλατφόρμα προκειμένου να ασφαλιστούν.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα Cosmote Insurance έχουν ήδη «ανέβει» 12 μεγάλες ασφαλιστικές που, επί της ουσίας, αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του κλάδου, ενώ στελέχη του ομίλου συνεχίζουν τις επαφές τους με την ασφαλιστική αγορά προκειμένου να συνάψουν και νέες συνεργασίες για την ψηφιακή πλατφόρμα, που θα διευρύνουν τις επιλογές των καταναλωτών.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είναι σε γνώση του ID, ο μέτοχος του ομίλου ΟΤΕ αγκάλιασε εξαρχής την ιδέα η εταιρεία να ανοιχθεί επιχειρηματικά και στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων, θεωρώντας ότι ένα σημαντικό μέρος της ιδιαιτέρως διευρυμένης πελατειακής της βάσης θα μπορούσε δυνητικά να επιλέξει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για την επιλογή προγραμμάτων ασφάλισης. Υπενθυμίζεται ότι με το Cosmote Insurance, οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέγουν -στις καλύτερες τιμές- εξατομικευμένα προγράμματα για την ασφάλιση:

Οχήματος: με πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το φορτηγό ΙΧ.

Κατοικίας: με διαφορετικές ασφαλιστικές λύσεις για το κτήριο, το περιεχόμενο ή και το συνδυασμό τους, με ιδιαίτερη έμφαση στους δανειολήπτες.

Πρωτοβάθμιας Υγείας: με ασφαλιστικές λύσεις για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up.

Οδικής βοήθειας: για υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος. Νομικής προστασίας, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πώς θα τρέξει το project Cosmote Insurance! https://www.insurancedaily.gr/pos-tha-trexi-project-cosmote-insurance/