Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πρόσκληση της ΕΙΟΡΑ για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στις ομάδες IRSG και OPSG

ΕΙΟΡΑ

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση των ομάδων των ενδιαφερόμενων μερών της, ήτοι της ομάδας των ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων (IRSG) και της ομάδας των ταμείων επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών (OPSG).

Οι ομάδες αυτές συγκροτούνται σύμφωνα με το άρθρο 37 του κανονισμού της EIOPA, προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή διαβούλευσης με τα ενδιαφερόμενα μέρη τομέων σχετικών με τα καθήκοντα της EIOPA.

Τα μέλη τους υπηρετούν για περίοδο 2,5 ετών με δυνατότητα μίας μόνον ανανέωσης της θητείας τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των ομάδων παρατίθενται εδώ.

Οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τα έγγραφα για την υποβολή των αιτήσεων (μόνο στην αγγλική γλώσσα) διατίθενται στον δικτυακό τόπο της EIOPA και μπορείτε να τις δείτε εδώ. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 26 Απριλίου 2018.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πρόσκληση της ΕΙΟΡΑ για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στις ομάδες IRSG και OPSG! https://www.insurancedaily.gr/prosklisi-tis-iora-gia-ekdilosi-endiaferontos-symmetochis-stis-omades-irsg-ke-opsg/