Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πρωτάθλημα ΠΑΣΦΕ 2019-2020: Τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι σήμερα

ΠΑΣΦΕ

Το πρωτάθλημα ΠΑΣΦΕ 2019-2020 ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα διοργανώνεται από τεχνικό υπεύθυνο σε γήπεδα 6×6 εγκεκριμένων προδιαγραφών UEFA. Υπάρχει διαιτησία και ιατρική κάλυψη σε κάθε αγώνα. Η κάθε αγωνιστική καλύπτεται δημοσιογραφικά και προβάλλεται σε social media και κλαδικό τύπο.

ΠΑΣΦΕ

Οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος είναι:

  • Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
  • ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
  • Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ
  • AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
  • EUROLIFE ERB
  • HELLAS DIRECT
  • ALLIANZ HELLAS S.A.
ΠΑΣΦΕ

Τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι σήμερα

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε ο συγκλονιστικός πρώτος γύρος με την ομάδα του Φουφόπουλου (πρωταθλήτρια ΠΑΣΦΕ 2017-18) να βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς πρόκειται και για τη μοναδική, μέχρι τώρα, αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη επίθεση. Ακολουθούν στη βαθμολογία η Εθνική ασφαλιστική, η ERGO και η Ευρωπαϊκή Πίστη (περσινή πρωταθλήτρια και κυπελλούχος) που συμπληρώνει την πρώτη τετράδα. Ποδοσφαιρικές αρετές ωστόσο έχουν δείξει και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα κυνηγήσουν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη, ενόψει των ανοιξιάτικων αγώνων play off, που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή.

ΠΑΣΦΕ

Παράλληλες εκδηλώσεις και κοινωνικό έργο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν κοινωνικό έργο, events για μικρούς και μεγάλους κ.α. Στις παροχές στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται αποδυτήρια, φυλασσόμενο parking, ειδικά προγράμματα και πολλά άλλα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πρωτάθλημα ΠΑΣΦΕ 2019-2020: Τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι σήμερα! https://www.insurancedaily.gr/protathlima-pasfe-2019-2020-ta-apotelesmata-t/