Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΠΣΑΣ: Is Your Child a Money Master or a Money Monster?

JAE SUNNY LEE

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) ως ο μοναδικός διαπιστευμένος Επαγγελματικός φορέας για το MDRT στην Ελλάδα έχει τη χαρά και την τιμή να προγραμματίσει για τα μέλη του άλλο ένα webinar με μια εξαιρετική και παρακινητική ομιλήτρια διεθνούς κύρους, Jae Sunny Lee, που έχει επιλεγεί για το main platform του διεθνούς συνεδρίου του MDRT. Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 15:00-17:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή συνάντηση με θέμα Is Your Child a Money Master or a Money Monster?

Η διδασκαλία των παιδιών μας να έχουν την κυριότητα των χρημάτων τους είναι κρίσιμη για τη μελλοντική τους επιτυχία. Βρίσκεστε στο τέλειο μέρος, την τέλεια στιγμή, για να διδάξετε τους πελάτες σας, πώς θα δώσουν στα παιδιά τους τα εργαλεία που θα τους κάνουν μάστορες, όχι μόνο των δικών τους χρημάτων αλλά και της ζωής τους.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα μπορέσετε να πάρετε ιδέες, που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στις συναντήσεις με τους πελάτες σας, έχοντας στόχο να προσθέσετε αξία με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Το webinar θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά! Οδηγίες σύνδεσης και συμμετοχής αναλόγως αν θέλει κάποιος να το παρακολουθήσει στα αγγλικά ή στα ελληνικά θα σταλούν τις επόμενες μέρες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΠΣΑΣ: Is Your Child a Money Master or a Money Monster?! https://www.insurancedaily.gr/psas-child-money-master-money-monster/