Εκδηλώσεις

ΠΣΑΣ: Βραβεύσεις Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων 2018

ΠΣΑΣ

Η καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της χώρας, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στις 17.30 στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη πλησιάζει και ο ΠΣΑΣ σας καλεί να βρίσκεστε κοντά του, να τιμήσετε το θεσμό του ασφαλιστικού συμβούλου, όσους φέτος κατάφεραν να διακριθούν αλλά και όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεχίζουν, που δεν το βάζουν κάτω και που προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό.

Οι φετινές, όπως και οι περσινές βραβεύσεις έχουν μία εξαιρετικά σημαντική διαφορά καθώς βραβεύονται οι πρώτοι κάθε ασφαλιστικής εταιρείας που συμμετέχουν και ανάμεσά τους προκύπτουν και οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της χώρας.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ.

Αργυρός ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο μοναδικός Έλληνας με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων. Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011. Αθλητής της Χρονιάς από τον ΠΣΑΤ το 2011, 2012 και 2013. Υποψήφιος από τη FINA για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για το 2012 στην ανοιχτή θάλασσα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει πλούσιος μπουφές για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΠΣΑΣ: Βραβεύσεις Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων 2018! https://www.insurancedaily.gr/psas-vravefsis-koryfeon-asfalistikon-symvoulon-2018/