Ασφαλιστικές Ειδήσεις

R. Pitino, C. Noonan & B. Godsman στο συνέδριο των ΠΣΣΑΣ-GAMA

Asia Advisers Network & Yahoo! Sports

Άνθρωποι που έχουν αφήσει την προσωπική τους σφραγίδα στους επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιούνται θα δώσουν το παρών στο συνέδριο των GAMA και ΠΣΣΑΣ HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ . Ανάμεσά τους ο προπονητής του Παναθηναικού
Rick Pitino, η B. Gosman, CEO στην Gama International και ο J, Noonan, αντιπρόεδρος της Axa Advisors.

To εκπαιδευτικό συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.

Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31/5/2019, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι :

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • οκ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors
  • οκ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International
  • οκ. Rick Pitino, Head Coach-Member of Basketball Hall of Fame!
  • ο κ. Νικόλαος Γκούβας,Ψυχίατρος, Πρόεδρος κλάδου πληροφορικής και καινοτόμων τεχνολογιών Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, CEO at Melapus
  • ηκα Σοφία Θωμαΐδου, Certified NLP Trainer

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMAInternationalsLAMPκαι, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5ο από την ίδρυση της GAMA Hellas, πάνταμε την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Α.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

  • PLATINUMSPONSORS είναι οι εταιρίες AXA, GENERALI, PRIMEInsurance και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.
  • GOLDSPONSORS είναι οι εταιρίες ALLIANZ, INTERAMERICAN, METLIFE και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • SILVERSPONSORS είναι οι εταιρίες, AIG, CNPCYPRIALIFE – ΖΩΗΣ, , EUROLIFEERB Ασφαλιστική, Eurolife LTD, INTERASCO και ΜΙΝΕΤΤΑ.
  • PRINT SPONSOR η APEIRON καιμετηνσυμμετοχήοι εταιρίες: AFFIDEA, CROMAR, DAS Hellas, IONIOS NEW AGENCY, LIFE PLAN Insurance, METROPOLITAN Hospital, Resolute και ΠΑΡΟΝ.

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
R. Pitino, C. Noonan & B. Godsman στο συνέδριο των ΠΣΣΑΣ-GAMA! https://www.insurancedaily.gr/r-pitino-c-noonan-b-godsman-sto-synedrio-ton-pssas-gama/