Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι Σ. Τσαούσης & Ι. Χατζηιωσήφ μιλούν για το μέλλον των Ergo – ATE


Κοινή συνέντευξη στο Ασφαλιστικό Marketing παραχώρησαν οι Σ. Τσαούσης και Ι. Χατζηιωσήφ, οι οποίοι μίλησαν για το όραμα των δύο εταιρειών που έρχεται να συγκεράσει τα καλύτερα στοιχεία τους αλλά και το τι σημαίνει στην πράξη η συνένωση αυτή για το νέο οργανισμό και τους ανθρώπους της διαμεσολάβησης.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, μέλος του ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα & ο κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, μέλος του ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα & ο κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Όπως αναφέρει ο κ. Στάθης Τσαούσης, μέλος του ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα, από τη συνέργεια αυτή απορρέουν σημαντικά οφέλη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ελκυστικότερες προυποθέσεις πωλήσεων και ανάπτυξης για τους συνεργάτες καθώς και πιο ανταγωνιστικά προιόντα. Όπως τονίζει:

αναγνωρίζει την αξία όλων των δικτύων μας και προσφέρουμε σε αυτά ίσες ευκαιρίες, δικαιώματα, ασφάλιστρα και αμοιβές.

Το κοινό κτίριο των εταιρειών ERGO – ATE

Από την πλευρά του ο κ. Ι. Χατζηιωσήφ, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, μιλώντας για το τι κέρδισε ο διαμεσολαβητής της ΑΤΕ από τη συνένωση αυτή επισημαίνει ότι:

δημιουργούμε μία μεγαλύτερη οικογένεια συνεργατών, με περισσότερα αλλά ισότιμα μέλη που θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες μία ισχυρής εταιρείας… Μίας εταιρείας που ο συνεργάτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο.

“Ενώνουμε” προσθέτει “τις δυνάμεις μας με αυτές της ERGΟ και παραμένουμε αρωγοί στο έργο των συνεργατών μας, προσφέροντας σε αυτούς ουσιαστικά προνόμια, ικανά να αναδεικνύουν το έργο τους”.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing 2017


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι Σ. Τσαούσης & Ι. Χατζηιωσήφ μιλούν για το μέλλον των Ergo – ATE! https://www.insurancedaily.gr/s-tsaousis-chatziiosif-miloun-gia-mellon-ton-ergo-ate/