Θαλάσσιες Ασφαλίσεις Ειδήσεις & Νέα

Salamis: Ώθηση στο εμπόριο από τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – ΧάιφαΣημαντική ώθηση στο εμπόριο της Κύπρου έδωσε η νέα εμπορική ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα, που λειτούργησε η Salamis Lines, με το Rο/Rο πλοίο “AKRITAS“.

Στους έξι μήνες λειτουργίας της, η νέα αυτή γραμμή αποδείχθηκε πολύ επιτυχής και χρήσιμη για τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος την αγκάλιασε και τη χρησιμοποίησε για τις εμπορικές του δραστηριότητες.

Η Salamis Lines, αφού εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον επιχειρηματικό κόσμο για την ανταπόκριση του, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία αυτής της γραμμής κάθε βδομάδα, στηρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Με τη διαχρονική αξιοπιστία της, τη γνωστή ποιότητα των υπηρεσιών της και υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού, η Salamis Lines θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για να εξυπηρετεί τον επιχειρηματικό κόσμο και να στηρίζει το εμπόριο της Κύπρου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Salamis: Ώθηση στο εμπόριο από τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λεμεσός – Χάιφα! https://www.insurancedaily.gr/salamis-othisi-sto-emporio-apo-ti-grammi-thes/