Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σαρρηγεωργίου προς Συντονιστές: Εσείς διαλέγετε ποιους θα βάλετε στη δουλειά μας


Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, κυρίως Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό συνέδριο της GAMA που συνδιοργάνωσαν GAMA Hellas & ΠΣΣΑΣ την Περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB τόνισε τη σημασία του επαγγέλματος του Συντονιστή λέγοντας χαρακτηριστικά «Η δουλειά που εσείς κάνετε είναι πολύ κομβική καθώς διαλέγετε ποιους ανθρώπους θα βάλετε στη δουλειά μας. Ποιους ανθρώπους θα εκπαιδεύσετε».

Ο κ. Σαρρηγεωργίου μίλησε επίσης και για την ευρύτερη εικόνα που έχει σχηματίσει ο ίδιος για τον κλάδο. Για τη θετική προσέγγιση που είναι η ανάγκη του κόσμου για ασφαλιστικές υπηρεσίες και η αντίληψη που δημιουργείται ότι πλέον πρέπει μόνος του να ασφαλίσει τις υποχρεώσεις του αλλά και για το δυσοίωνο μέλλον ανάπτυξης εργασιών στην αγορά μας από τους γίγαντες της τεχνολογίας. Εταιρείες με μεγάλη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που όταν θα αποφασίσουν να μπουν δυναμικά στην ιδιωτική ασφάλιση θα κάνουν χρήση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος. Αυτό, δήλωσε ο κ. Σαρρηγεωργίου, δεν πρέπει να μας βρει απροετοίμαστους.     


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σαρρηγεωργίου προς Συντονιστές: Εσείς διαλέγετε ποιους θα βάλετε στη δουλειά μας! https://www.insurancedaily.gr/sarrigeorgioy-pros-syntonistes-esei/