Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΕΣΑΕ: Στη ΜΚΟ Διογένης τα έσοδα από το τουρνουά ποδοσφαίρου


Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, με κύρια χαρακτηριστικά τον έντονο ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ομάδων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το έβδομο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019.

Από τις δώδεκα (12) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας INTERAMERICAN, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη της ΜΚΟ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ”. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο κ. Α. Φώσκολος, μέλος της νικήτριας ομάδας, με 10 τέρματα. Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALI, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας AXA.

Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν και οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι στην δική τους, ξεχωριστή, αναμέτρηση κατάφεραν να αποσπάσουν το ενδιαφέρον και το θερμό χειροκρότημα όλων ! Νικητές όλοι !

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: Στη ΜΚΟ Διογένης τα έσοδα από το τουρνουά ποδοσφαίρου! https://www.insurancedaily.gr/sesae-sti-mko-diogenis-ta-esoda-apo-to/