ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ

ΕΕΑ

Σήμερα στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ΕΕΑ θα τιμήσει για 4η συνεχή χρονιά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν να διαφοροποιηθούν, να καινοτομήσουν και να εξελιχθούν.Σε μία μεγάλη γιορτή, την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επιβραβεύει την καινοτομία, την εξωστρεφή, τη νεοφυή, αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Σε μία μεγάλη γιορτή, την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επιβραβεύει την καινοτομία, την εξωστρεφή, τη νεοφυή, αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ως κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, καθώς και της επιμελητηριακής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν, επίσης, ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τη στήριξη στους εργαζόμενους και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου δηλώνει για την εκδήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει καθιερώσει την απονομή αυτών των Βραβείων. Στις 27 Νοεμβρίου τιμάμε ουσιαστικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Στηρίζουμε σταθερά και με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο μέσω των οποίων μπορεί να έρθει η ανάπτυξη».

Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαρία Αναστασοπούλου και Νίκος Υποφάντης.

Μέγας χορηγός: Τράπεζα Eurobank

Χορηγοί επικοινωνίας: Όμιλος ΣΚΑΪ

One Channel, εφημερίδα Ναυτεμπορική, περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing

Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας:

naftemporiki.gr, insurancedaily.gr, csrindex.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας:

eea.gr, insurance-eea.gr.

Πληροφορίες στο vraveia.eea.gr

#eeathens_vraveia2019


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σήμερα η απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ! https://www.insurancedaily.gr/simera-i-aponomi-ton-vraveion-epicheir/