Επιχειρείν

SkyGreece Airlines: Έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων

Ομαδική φωτογραφία: η SkyGreece & ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ομαδική φωτογραφία: η SkyGreece & ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ομαδική φωτογραφία: η SkyGreece & ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά ανακοίνωσαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece Airlines.

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρία, που “ανοίγει τα φτερά της”, προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και  το υλοποιούν με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική.

Η SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, με τον “Ταξιάρχη” – το ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με τον “Άγιο Δημήτριο”- το Air Bus A340/300, 300 θέσεων,  συνδέοντας στις 24 Μαΐου την Αθήνα με το Τορόντο ενώ στις 18 Ιουνίου, αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.

Με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), η SkyGreece Airlines, στις 19 Ιούνιου θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα “ξέσπασμα” του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.

Η στρατηγική συνεργασία της SkyGreece με την BH Air, όπως μας δήλωσε ο CCO  της εταιρίας κύριος Βασίλειος Αλεφάντης, ενισχύει το περεταίρω πτητικό έργο της εταιρίας ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ευρύτερη Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Η συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Μήνυμα της κυβέρνησης μετέφερε η υπουργός τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία δήλωσε την υποστήριξη της κυβέρνησης στο μεγάλο αυτό εγχείρημα της SkyGreece Airlines για την ένωση της Ελλάδας με τον απόδημο ελληνισμό της Βορείου Αμερικής.

Η Αναπληρώτρια Υπ. Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά & ο Πρόεδρος της SkyGreece, Πάτερ Νικόλαος Αλεξανδρής

Η Αναπληρώτρια Υπ. Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά & ο Πρόεδρος της SkyGreece, Πάτερ Νικόλαος Αλεξανδρής


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
SkyGreece Airlines: Έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων! https://www.insurancedaily.gr/skygreece-airlines-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%cf%80%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89/