Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Sofos-Globalis: Ειδική Ημερίδα για το παραγωγικό δίκτυο


Ειδική ημερίδα για το παραγωγικό της δίκτυο πραγματοποίησε η εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Sofos Insurance Agency σε συνεργασία με την εταιρεία πρακτόρευσης εξειδικευμένων κινδύνων Globalis A.E.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 πενήντα συνεργάτες του Υποκαταστήματος της Sofos Insurance Agency στην Πάτρα συμμετείχαν σε μία διαδραστική ημερίδα που έγινε με τη δυναμική παρουσία των ανθρώπων της GLOBALIS A.E. στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν καίρια ζητήματα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αναλύθηκαν θέματα πωλήσεων και διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συνεργατών και των ανθρώπων της διοίκησης. 

Από την εταιρείες παρευρέθηκαν εκ μέρους της GLOBALIS, οι κ.κ. Σταύρος Αρώνης Γαβρίλης, Οικονομικός Διευθυντής, Δημήτριος Πολυχρόνης, Σύμβουλος Πωλήσεων και ο κ. Δημήτριος Βιδάλης, Σύμβουλος Διοίκησης.

Από την Sofos Insurance Agency οι κ.κ. Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Θρασύβουλος Σοφός, Μέλος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Χρήστος Μαδιάς, Διευθυντής Υποκαταστήματος Πάτρας Sofos Insurance Agency A.E, όλα τα στελέχη του Υποκαταστήματος και ο κ. Ηλίας Λαλάκος, Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου.

Τη συνάντηση άνοιξε ο κ. Σταύρος Γαβρίλης ο οποίος συστήθηκε στους συνεργάτες απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό και ακολούθησε ο κ. Χρήστος Σοφός.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε o κ. Δημήτριος Βιδάλης, ο οποίος παρουσίασε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και κινδύνους που μελλοντικά θα απασχολήσουν αρκετά την ασφαλιστική αγορά, καθώς επίσης πρότεινε ενδεδειγμένους τρόπους προσέγγισης πελατών για όλους τους ιδιαίτερους κλάδους ασφάλισης.

Οι συνεργάτες είδαν νέες προοπτικές ασφάλισης και έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο της συνάντησης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Sofos-Globalis: Ειδική Ημερίδα για το παραγωγικό δίκτυο! https://www.insurancedaily.gr/sofos-globalis-eidiki-imerida-gia-to-paragogiko-d/