Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Sofos Insurance Agency & Globalis A.E. ενημερώνουν τους συνεργάτες στην Ήπειρο

Sofos Insurance,Globalis

Ημερίδα ενημέρωσης του παραγωγικού δικτύου της πραγματοποίησε η εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Sofos Insurance Agency σε συνεργασία με την εταιρεία πρακτόρευσης εξειδικευμένων κινδύνων Globalis A.E.

Η συμμετοχή στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα Ευτέρπη, στο ξενοδοχείο DU LAC στα Ιωάννινα ήταν μεγάλη.

Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 40 συνεργάτες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου της Sofos Insurance Agency και στελέχη της GLOBALIS A.E., που συζήτησαν μεθόδους ανάπτυξης εργασιών και ανέλυσαν τα οφέλη από τη συνεργασία των δύο εταιρειών. Από την Globalis παρευρέθηκαν οι κ.κ. Αντώνιος Γαβρίλης, Πρόεδρος Δ.Σ. Σταύρος Αρώνης Γαβρίλης, Οικονομικός Δ/ντής, Δημήτριος Πολυχρόνης, Σύμβουλος Πωλήσεων, και από τη Sofos Insurance Agency οι κ.κ. Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, Θρασύβουλος Σοφός, Μέλος Δ.Σ. & Γεν. Δ/ντής Πωλήσεων, Σπύρος Στεφανής, Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Sofos Insurance Agency A.E., Κωνσταντίνος Τόλοζλης, Δ/ντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Sofos Insurance Agency A.E και όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Sofos Insurance,Globalis

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία του κ. Δημήτρη Ρουχωτά (Σύμβουλος έκδοσης περιοδικού Ασφαλιστική Αγορά), ο οποίος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε απόψεις για θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά. Οι συνεργάτες αισθάνθηκαν την παρουσία ενός έμπειρου ανθρώπου, ο οποίος αφιέρωσε αρκετή ώρα μαζί τους και απάντησε σε ερωτήματα που τους απασχολούν.

Οι συνεργάτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο της συνάντησης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Sofos Insurance Agency & Globalis A.E. ενημερώνουν τους συνεργάτες στην Ήπειρο! https://www.insurancedaily.gr/sofos-insurance-agency-globalis-a-e-enimeronoyn-toys-synergates-s/