Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Sofos Insurance case study για μεταπτυχιακούς σπουδαστές του Πανεπιστημίου Strathclyde

Sofos Insurance

Διαδραστικό σεμινάριο με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού παραρτήματος του Πανεπιστημίου Strathclyde στη Γλασκώβη, στο πλαίσιο του εργαστηρίου Strategic Consulting In Practice, πραγματοποίησε η Sofos Insurance Agency A.E.

Το σεμινάριο που διήρκεσε 3 ημέρες έγινε στις εγκαταστάσεις του κολεγίου IMS (30 -31 Μαρτίου – 1 Απριλίου) και κατά τη διάρκεια του οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κ.κ. Σοφό Γεώργιο, Σοφό Θρασύβουλο, Παναγόπουλο Γεώργιo, για θέματα που αφορούν την εταιρεία και να προτείνουν αποτελεσματικές μεθόδους ώστε η Sofos Insurance Agency να συνεχίσει τη ραγδαία ανάπτυξη της, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την οικονομική της ευρωστία.

Οι σπουδαστές χωρίστηκαν σε 3 ομάδες των 6 ατόμων και εργάσθηκαν εντατικά πάνω στο case study που τους ανατέθηκε από τη Sofos Insurance Agency. Μετά το πέρας της εργασίας τους, οι σπουδαστές παρουσίασαν τις ιδέες τους και βραβεύτηκε η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από ένα αναμνηστικό press papier και στη νικητήρια ομάδα απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος.

Τα Group συντόνισε και καθοδήγησε με απόλυτη επιτυχία η καθηγήτρια του παραρτήματος Strathclyde στο Dubai κ. Nur Anisah σε συνεργασία με την κ. Φερεντίνου Αφροδίτη εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Η Sofos Insurance Agency στηρίζει έμπρακτα νέες καινοτόμες ιδέες και ανταποκρίνεται άμεσα σε καθημερινές προκλήσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Sofos Insurance case study για μεταπτυχιακούς σπουδαστές του Πανεπιστημίου Strathclyde! https://www.insurancedaily.gr/sofos-insurance-case-study-gia-metaptychiakous-spoudastes-tou-panepistimiou-strathclyde/