Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΠΑΤΕ: Επιστολή στον Λ. Φραγκιαδάκη για την πώληση της Εθνικής

ΣΠΑΤΕ

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) με ανοιχτή επιστολή στον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, εκφράζει την αντίθεση για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής: 

Κύριε Διοικητά,

Ανατρέχοντας στην δήλωσή σας στο Πρακτορείο Reuters στις 5/1/2017 : «Είναι γνωστό ότι από επιχειρηματικής σκοπιάς θα θέλαμε να διατηρήσουμε την ασφαλιστική μονάδα», ωστόσο «η πώληση αποτελεί μέρος του σχεδίου αναδιάρθρωσής μας και θα εστιάσουμε στο να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας», ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Οι διαδικασίες τρέχουν και σήμερα βρισκόμαστε πριν την καταληκτική ημερομηνία της 28/3/2017, ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών για την εξαγορά της από τους τέσσερις υποψηφίους, τα τρία κινεζικής προέλευσης funds, Fosun, Gongbao και Wintime καθώς και την Κοινοπραξία των Ελληνοαμερικάνων Τζον Κάλαμος και Μάικ Χαλικιά με την συμμετοχή των Κανελλόπουλου – Αδαμαντιάδη και του Ομίλου EXIN.

Το Δίκτυο Συνεργατών, οι Εργαζόμενοι της ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστικής καθώς και οι Ασφαλιζόμενοι της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ.

Η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική με την αδιάλειπτη παρουσία των 126 ετών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα και ρυθμιστή της Ασφαλιστικής Αγοράς, στυλοβάτη της Ελληνικής Οικονομίας και ισχυρή πηγή εσόδων του Μετόχου της. Η πορεία της και η προσφορά της, αλλά και ο κοινωνικός της χαρακτήρας, είναι στοιχεία τα οποία διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν την ασφαλιστική συνείδηση στον Έλληνα Πολίτη αλλά και την ίδια, ΗΓΕΤΙΔΑ στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Τα τρία μεγάλα Κεφάλαια της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, το Δίκτυό της, Πρακτορειακό και Εταιρικό, οι Ασφαλισμένοι Πελάτες και οι Εργαζόμενοι, αποτελούν το ουσιαστικό περιουσιακό της στοιχείο, η υπεραξία των οποίων δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αγοροπωλησίας από κανέναν ερήμην τους.

Έχετε Ηθική και Νομική Υποχρέωση να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ

  • Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των Ασφαλισμένων βάσει των Όρων που έχουν υπογραφεί και δεσμεύουν την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, καθώς έχουν εναποθέσει στην Εταιρία τις Αποταμιεύσεις τους, τις Μελλοντικές τους Συντάξεις, την Περιουσία τους και την Μακροχρόνια Εξασφάλιση της Υγείας τους.
  • Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των Συνεργατών βάσει των Συμβάσεων που έχουν υπογραφεί και δεσμεύουν την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, καθώς έχουν τηρήσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές στο ακέραιο καθ’ όλα τα έτη της συνεργασίας τους και η Επαγγελματική τους πορεία αλλά κυρίως η οικονομική και οικογενειακή τους υπόσταση βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με την πορεία και το μέλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής.
  • Να μεριμνήσετε για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ των Εργαζομένων της, που προσφέρουν τα μέγιστα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, καθώς αυτό είναι άρρηκτα δεμένο με την πορεία της ίδιας της Εταιρείας.

ΤΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΠΑΤΕ: Επιστολή στον Λ. Φραγκιαδάκη για την πώληση της Εθνικής! https://www.insurancedaily.gr/spate-epistoli-ston-l-fragkiadaki-gia-tin-polisi-tis-ethnikis/