ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη γιορτή της Δημοκρατίας ο Γ. Χατζηθεοδοσίου


Στην εκδήλωση που έγινε για την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουλίου παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ, εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε ότι ««Η εφετεινή επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την 24η Ιουλίου 1974, την οποία τιμούμε με όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας ενωμένες, συμπίπτει με την συμπλήρωση 50 χρόνων από το ολέθριο, εθνικώς και πολιτειακώς, πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Όσοι ζήσαμε το πραξικόπημα και τις ολέθριες επιπτώσεις του έχουμε ιερό χρέος να μην υποκύψουμε, κατ΄ ουδένα τρόπο, στο βάρος της λήθης.

Έχουμε όμως εξίσου ιερό χρέος να κληροδοτήσουμε αυτή τη μνήμη στις επερχόμενες γενιές, για να μην ζήσει, ποτέ στο μέλλον, ο λαός μας και το εθνος μας ανάλογη τραγωδία».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στη γιορτή της Δημοκρατίας ο Γ. Χατζηθεοδοσίου! https://www.insurancedaily.gr/sti-giorti-tis-dimokratias-o-g-chatzitheodosiou/