Στη Μαδρίτη το 26ο Συνέδριο Πωλήσεων της Συνεταιριστικής - Ζορμπάς Δημήτρης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική | Insurancedaily.gr
Insurancedaily | Ασφαλιστικά Νέα
Ασφαλιστικές Εταιρείες
Αγγελίες
Video
  • #insurancetips
  • #statistics2022
  • #Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ
    • Νομός Αργολίδας
    • Νομός Αχαίας
    • Νομός Βοιωτίας
    • Νομός Δράμας
    • Νομός Ευβοίας
    • Νομός Ηρακλείου
    • Νομός Θεσσαλονίκης
    • Νομός Καβάλας
    • Νομός Κέρκυρας
    • Νομός Κοζάνης
    • Νομός Κυκλάδες
    • Νομός Λάρισας
    • Νομός Λασιθίου
    • Νομός Μαγνησίας
    • Νομός Πιερίας
    • Νομός Ρεθύμνου
    • Νομός Σερρών
    • Νομός Φθιώτιδας
    • Νομός Χανίων
  • MARKETING & SALES
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Insurancedaily.gr
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ
    • Νομός Αργολίδας
    • Νομός Αχαίας
    • Νομός Βοιωτίας
    • Νομός Δράμας
    • Νομός Ευβοίας
    • Νομός Ηρακλείου
    • Νομός Θεσσαλονίκης
    • Νομός Καβάλας
    • Νομός Κέρκυρας
    • Νομός Κοζάνης
    • Νομός Κυκλάδες
    • Νομός Λάρισας
    • Νομός Λασιθίου
    • Νομός Μαγνησίας
    • Νομός Πιερίας
    • Νομός Ρεθύμνου
    • Νομός Σερρών
    • Νομός Φθιώτιδας
    • Νομός Χανίων
  • MARKETING & SALES
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Insurancedaily.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
minetta-auto62020gif

Στη Μαδρίτη το 26ο Συνέδριο Πωλήσεων της Συνεταιριστικής

Συμμετείχαν 90 στελέχη και συνεργάτες

Insurancedaily.gr contributor Insurancedaily.gr contributor •
17/10/2022
• Εκδηλώσεις • ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
1 min
Share on Facebook

Η  Συνεταιριστική Ασφαλιστική πραγματοποίησε το 26ο της Συνέδριο Πωλήσεων, επιβραβεύοντας τους διακεκριμένους συνεργάτες της που πέτυχαν τους στόχους στις διάφορες κατηγορίες.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 02 Οκτωβρίου 2022, 90  συνεργάτες και μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν στη Μαδρίτη, όπου και πραγματοποιήθηκε, την 1η Οκτωβρίου, το 26ο Συνέδριο της Εταιρίας.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν, εκ μέρους της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Ζορμπάς και ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και εκπρόσωπος της UnipolSal, κ. Marc Guy Victor Sordoni.

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες τονίζοντας ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μια Εταιρία με λαμπρό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αναφέρθηκε στην στρατηγική της Εταιρίας, στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση, στην κατάσταση που επικρατεί τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στα εργαλεία που έχει στην φαρέτρα της η Συνεταιριστική Ασφαλιστική προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε μελλοντική πρόκληση, διαβεβαιώνοντας το δίκτυό της ότι θα συνεχίσει να στέκεται σθεναρά στο πλάι των συνεργατών της.

Κατόπιν, πήρε τον λόγο ο Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και εκπρόσωπος της UnipolSai κ. Marc Guy Victor Sordoni ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Εταιρίας για τον επαγγελματισμό, την ευελιξία και τον ζήλο που επέδειξαν τα δύο τελευταία χρόνια κατά την περίοδο της πανδημίας και διαβεβαίωσε ότι από τη δική του πλευρά θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην πραγματοποίηση των στόχων της Εταιρίας.

Ανάμεσα στους ομιλητές και εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο Enrico San Pietro, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου UnipolSai, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία του με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, διαβεβαιώνοντας ότι η UnipolSai θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Διοίκησης με ακόμα πιο εντατικό ρυθμό, εφοδιάζοντας την Εταιρία με την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζει η UnipolSai στην ιταλική αγορά με μεγάλη επιτυχία. Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Αλέξανδρος Κοντός μαζί με τον CEO, κ. Δημήτριο Ζορμπά, απένειμαν στον κ. Enrico San Pietro τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στην Εταιρία, ενώ από την πλευρά του εκείνος δεσμεύτηκε να συνεχίσει ακόμη πιο στοχευμένα την πολύτιμη συνεισφορά του και από τις νέες πλέον αρμοδιότητες του στην UnipolSai.

Ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, άνοιξε την ομιλία του παραθέτοντας τα οικονομικά στοιχεία που πιστοποιούν την ευρωστία της Εταιρίας και ανέλυσε τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που επηρεάζουν την ευρύτερη ελληνική αγορά, εστιάζοντας στις επιπτώσεις που είχαν αυτές οι αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά. Ο κ. Δ. Ζορμπάς ολοκλήρωσε την ομιλία του με αναφορά στο όραμα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής που είναι «η διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης της εταιρίας και η δημιουργία μίας διαχρονικής σχέσης, βασισμένης στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη με τον Πελάτη, τον Συνεργάτη, τον Εργαζόμενο, τον Μέτοχο».

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και με τις ομιλίες τους  η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος καθώς και η κα Ευαγγελία Βαρουχάκη, Δικηγόρος και Επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης, ενημερώνοντας σε βάθος τους προσκεκλημένους για τα δρώμενα της ασφαλιστικής αγοράς και τις αλλαγές που επέρχονται.

Στη δική της ομιλία, η κα Τάνια Σταυρίδου, Υποδιευθύντρια Καινοτομίας, Ανάπτυξης Εφαρμογών & Τεχνολογίας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ανέλυσε τα πληροφοριακά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Εταιρία και ολοκλήρωσε με τις ενέργειες που βρίσκονται εν εξελίξει και πρόκειται να διατεθούν τόσο στο δίκτυο των συνεργατών όσο και στους πελάτες, μέσα στους επόμενους μήνες.

Από την πλευρά του ο κ.  Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, τοποθέτησε στο επίκεντρο τις αλλαγές που συντελούνται σε όλο το φάσμα της εμπορικής λειτουργίας της Εταιρίας, εστιάζοντας στα νέα προϊόντα και σε αυτά που πρόκειται να διατεθούν στο άμεσο μέλλον, και που είναι προσανατολισμένα στις ανάγκες του σήμερα και σχεδιασμένα με σκοπό να απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στην καθημερινότητά τους.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις βραβεύσεις των Συνεργατών που διακρίθηκαν το 2021, σε κάθε κατηγορία, ενώ τον γενικό συντονισμό του Συνεδρίου ανέλαβε η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού, όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι και συνεργάτες της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στη μαγευτική πόλη της Μαδρίτης αλλά και στην εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στο Τολέδο, ενώ το ταξίδι τους έκλεισε με ένα μεγάλο, αποχαιρετιστήριο πάρτι την

τελευταία βραδιά σε κλίμα ενθουσιασμού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Ετικέτες: Ζορμπάς ΔημήτρηςΣυνεταιριστική Ασφαλιστική
new-cover-insurancegif

Διαβάστε Επίσης Posts

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Τιμητικό βραβείο “Affidea” στον καθηγητή διεθνούς εμβέλειας Ν. Καραμάνο για το ερευνητικό του έργο

Jan 19, 2023
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άλλη μία μεγάλη νίκη για το Insurancemarket στα e-volution Awards 2023

Jan 4, 2023
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η Infomax ξεχώρισε στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις

Jan 3, 2023
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ True Leader 2021

Dec 23, 2022
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Το Insurancemarket μεγάλος νικητής στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2022

Dec 20, 2022
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στα ‘’Διαμάντια’’ της Ελληνικής Οικονομίας και για το 2022 η Mega Brokers

Dec 15, 2022

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 10 =

banner-300x250gif
300x250gif

TOP#5 Insurancedaily

  • Οικογένεια Λιάγκα: Νέα συνεργασία με Ασφαλιστική Εταιρεία του εξωτερικού

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Στην Interamerican η μικτή άδεια λειτουργίας της ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.  

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
  • Allianz Ελλάδος & Ευρωπαϊκή Πίστη: Μαζί, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • 3 στόχοι από τον Robert Gauci για την Εθνική Ασφαλιστική

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Εκτός α’ φάσης η διαμεσολάβηση για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • SITEMAP
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Call us: +30 210 9594121
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ
    • Νομός Αργολίδας
    • Νομός Αχαίας
    • Νομός Βοιωτίας
    • Νομός Δράμας
    • Νομός Ευβοίας
    • Νομός Ηρακλείου
    • Νομός Θεσσαλονίκης
    • Νομός Καβάλας
    • Νομός Κέρκυρας
    • Νομός Κοζάνης
    • Νομός Κυκλάδες
    • Νομός Λάρισας
    • Νομός Λασιθίου
    • Νομός Μαγνησίας
    • Νομός Πιερίας
    • Νομός Ρεθύμνου
    • Νομός Σερρών
    • Νομός Φθιώτιδας
    • Νομός Χανίων
  • MARKETING & SALES
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Υγεία
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist