ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Στην AIG η ασφαλιστική κάλυψη του μοιραίου ελικοπτέρου του Vichai

Nikkei Asian Review

Στα 38 εκατ. δολάρια ανέρχεται η ασφαλιστική κάλυψη του ελικοπτέρου που συνετρίβη σε χώρο στάθμευσης του King Power Stadium με πέντε επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και ο ταιλανδός μεγιστάνας Vichai Srivaddhanaprabha, ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Leicester City.

Σύμφωνα με το The Insurance Insider, το συμβόλαιο έχει συναφθεί από μεσιτική εταιρεία και την κάλυψη έχει αναλάβει η AIG. Ο Srivaddhanaprabha που είχε αγοράσει το αγγλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο το 2010 για £ 39 εκατομμύρια και επέβαινε σε ένα AgustaWestland AW169 όταν το ατύχημα έλαβε χώρα περίπου 200 μέτρα μακριά από το στάδιο μετά το παιχνίδι ενάντια στην West Ham United. “Με βαθύτατη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος μας, Βίτσα Σριβαδανταναμπράμπα, ήταν μεταξύ αυτών που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το βράδυ όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε με άλλους τέσσερις ανθρώπους συνετρίβη έξω από το King Power Stadium.

Κανένας από τους πέντε επιβάτες δεν επιβίωσε », δήλωσε η Leicester City σε δήλωση. “Οι πρωταρχικές σκέψεις όλων των μελών της λέσχης είναι η οικογένεια Σριβαδανταναμπράμπα και οι οικογένειες όλων εκείνων που βρίσκονταν στο ελικόπτερο”. Εν τω μεταξύ, το Γραφείο Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων (AAIB), που ανέκτησε τον ψηφιακό καταγραφέα δεδομένων πτήσης, εξακολουθεί να συνεργάζεται με την τοπική αστυνομία.

“Αναμένουμε ότι θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα μεταφέρουμε τα συντρίμμια στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας στο Farnborough για πιο λεπτομερή εξέταση”, σημείωσε το AAIB. “Εξακολουθούμε να συλλέγουμε στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνάς μας. Ο Ιταλός κατασκευαστής Leonardo Helicopters, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να στηρίξει το AAIB με τον ανιχνευτή για να καθορίσει την αιτία του ατυχήματος.

“Ένας άνθρωπος με καλοσύνη και γενναιοδωρία, του οποίου η ζωή καθορίστηκε από την αγάπη που είχε στην οικογένειά τουία”, έτσι η Leicester City περιέγραψε τον Σριβαδανταναμπράμπα¨.

Πηγή: insurancebusinessmag.com


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην AIG η ασφαλιστική κάλυψη του μοιραίου ελικοπτέρου του Vichai! https://www.insurancedaily.gr/stin-aig-asfalistiki-kalypsi-tou-mireou-elikopterou-tou-vichai/