Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στην εξωστρέφεια το μέλλον της διαμεσολάβησης των Μεσιτών

ΣΕΜΑ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΜΑ που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαρτίου θα κληθεί να αντιπροσωπεύσει τους επαγγελματίες μεσίτες σε μία εποχή που συντελούνται ριζικές αλλαγές.

του Νίκου Μωράκη

Από τη μία ο κλάδος μεταβαίνει σε όλο και πιο ψηφιακές δομές αξιοποιώντας νέα εργαλεία και ταυτόχρονα μέσα από την ευρωπαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία αρχίζει να δημιουργείται πλέον ενιαίο πλαίσιο για τις ασφαλίσεις στη γηραιά ήπειρο.

Μετά από σειρά αλλαγών στην στρατηγική του στόχευση. η πολιτική του συνδέσμου αρχίζει να εμφανίζει σημάδια εξωστρέφειας. Ο ΣΕΜΑ έχει μία πορεία τριάντα ετών με σημαντική παρουσία στη διαμεσολάβηση. Και το τελευταίο διάστημα οι ενέργειες που έχουν γίνει είναι πολλές.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΜΑ συνέβαλε στο δημόσιο διάλογο για την προσαρμογή της IDD στην ελληνική έννομη τάξη, οργάνωσε ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον GDPR και την IDD, δημιούργησε οδικό χάρτη για την προσαρμογή των μεσιτών στον GDPR και πραγματοποίησε workshop, συμμετείχε στο συνέδριο της Bipar που έγινε πέρυσι στο Αμστερνταμ και στο φετινό στο Παρίσι, έκανε ημερίδα για να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τη συλλογική σύμβαση εργασίας μετά την απόφαση του ΟΜΕΔ και επιχειρεί να ανοίξει πεδίο συνεργασίας με εκπαιδευτικούς φορείς.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. George Nikolakos

    Mar 20, 2019 at 12:01 PM

    Την ιδια ημερα γιορταζεται η παγκοσμια ημερα των ανθρώπων με συνδρομο down

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην εξωστρέφεια το μέλλον της διαμεσολάβησης των Μεσιτών! https://www.insurancedaily.gr/stin-exostrefia-mellon-tis-diamesolavisis-ton-mesiton/