Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στη Mega Brokers η ασφάλιση αστικής ευθύνης διοργάνωσης του Delphi Economic Forum


Με ασφαλιστήριο συμβόλαιο στη Mega Brokers καλύπτεται η ασφάλιση της αστικής ευθύνης της διοργάνωσης του Delphi Economic Forum 2019, που ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 3 Μαρτίου στους Δελφούς.

Πρόκειται για το 4ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς, στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 400 ομιλητές από 20 χώρες, που θα αναλύσουν καίρια ζητήματα για την οικονομία, την πολιτική και τις επιχειρήσεις.

Ανάμεσα στις συζητήσεις που αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι το πάνελ Κοινωνική Ασφάλιση: “Ζητήματα, προκλήσεις και προοπτικές”, στο οποίο συμμετέχουν οι κ.κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος ΕΕΑ, Ν. Μηταράκης, ΝΔ, Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΕΑΕ, Μ. Νεκτάριος, Ακαδημαϊκός στο Παν/μιο Πειραιά, Κ. Κουγιουμουτζής, Chief Health Technical Officer στην NN, Π. Τήνιος, Ακαδημαϊκός στο Παν/μιο Πειραιά.

Στο τετραήμερο φόρουμ θα μιλήσουν: οι Π. Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Α. Τσίπρας, πρωθυπουργός, Ν. Βούτσης, Πρόεδρος του Κοινοβουλίου. Κ. Μητσοτάκης πρόεδρος ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλος, Επίτροπος σε θέματα Μετανάστευσης, Έ. Αχτσιόγλου, Υπουργός Εργασίας, Christopher Wylie, Data Scientist, Cambridge Analytica, Whistleblower, Social Researcher, Data Scientist, UK, κ.ά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στη Mega Brokers η ασφάλιση αστικής ευθύνης διοργάνωσης του Delphi Economic Forum! https://www.insurancedaily.gr/stin-mega-brokers-asfalisi-astikis-efthynis-diorganosis-tou-delphi-economic-forum/