Εκδηλώσεις

Στις 17 Οκτωβρίου η εκδήλωση του ΣΕΜΑ στο Gazarte

ΣΕΜΑ

Την ευκαιρία για μια σε βάθος συζήτηση όλων των κρίσιμων ζητημάτων της ασφαλιστικής αγοράς, θα έχουν οι συμμετέχοντες στη φετινή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), που θα πραγματοποιηθεί στο Gazarte, 17 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ.

Ο ΣΕΜΑ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα φέρει «κοντά» όλους τους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς, ώστε, σε χαλαρό κλίμα, να προσεγγίσουν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και απαιτούν κεντρικές παρεμβάσεις.

Εκπρόσωποι της πολιτείας, καθώς και φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας, θεσμικοί παράγοντες, αλλά και ανώτατα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, καθώς και να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς πρώτης προτεραιότητας, αλλά και να δώσουν το στίγμα ότι ο κλάδος όντας απόλυτα συντονισμένος μπορεί να πετύχει ευκολότερα τους στόχους του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, σε δήλωσή του αναφέρει σχετικά ότι «ο ΣΕΜΑ προσκαλεί τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε έναν ανοιχτό διάλογο για μια ισχυρότερη ιδιωτική ασφάλιση, που θα δώσει λύσεις ουσίας σε χρόνια και σοβαρά κοινωνικά ζητήματα και που θα στηρίξει την οικονομία στην προσπάθειά της ενισχύσει τους ρυθμούς ανάπτυξης».

ΣΕΜΑ

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στις 17 Οκτωβρίου η εκδήλωση του ΣΕΜΑ στο Gazarte! https://www.insurancedaily.gr/stis-17-oktovrioy-i-ekdilosi-toy-sema-st/