Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο +16,6% τα καθαρά κέρδη του ομίλου Generali στο 9μηνο

Financial Times

Στα € 3,9 δισ. (+ 9,1%) ανήλθε το καθαρό κέρδος για τον όμιλο Generali την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, ενώ τα καθαρά κέρδη του ομίλου κινήθηκαν ανοδικά κατά 16,6% φτάνοντας τα 2,2 δισ. ευρώ.

Η αύξηση στα λειτουργικά κέρδη οφείλεται στη βελτίωση των μεγεθών σε όλους τους τομείς. Η τεχνική κερδοφορία των γενικών κλάδων παρέμεινε σε εξαιρετικό επίπεδο με συνδυασμένη αναλογία 92,5% (-0,3 pps). Στη ζωή τα καθαρά έσοδα ξεπέρασαν τα 10 δισ. Ευρώ (+ 24,5%) και οι τεχνικές προβλέψεις έφτασαν έως τα € 363,3 δισ. (+ 5,8%). Τα συνολικά ακαθάριστα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ανήλθαν σε € 51,4 δισ, καταγράφοντας αύξηση 3,2% χάρη στην ανάπτυξη και των δύο επιχειρηματικών τομέων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Generali, Cristiano Borean, δήλωσε ότι “η Generali έχει επιτύχει δυνατά αποτελέσματα τους πρώτους εννέα μήνες του έτους χάρη στην ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών κλάδων. Η τεχνική αριστεία έχει επιβεβαιωθεί τόσο στον τομέα P & C με εξαιρετική συνδυασμένη αναλογία και περαιτέρω αύξηση ασφαλίστρων, όσο και στο τμήμα Ζωής. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων χαμηλών επιτοκίων, η κεφαλαιακή θέση του Ομίλου παραμένει σταθερή”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο +16,6% τα καθαρά κέρδη του ομίλου Generali στο 9μηνο! https://www.insurancedaily.gr/sto-166-ta-kathara-kerdi-toy-omiloy-generali-sto-9m/