Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Απριλίου που κυκλοφορεί


cover-to-print-april-2016Με μια αποκλειστική συνέντευξη στον άνθρωπο που διδάσκει την ορθή οδηγική συμπεριφορά – Αναστάσιο Μαρκουίζο ή αλλιώς ΙΑΒΕΡΗ – κυκλοφορεί το νέο ανανεωμένο, μηνιαίο περιοδικό, Ασφαλιστικό Marketing Απριλίου.

Υπάρχει α-νοησία των συμπολιτών μας στους δρόμους  

Στο πλαίσιο του αφιερώματος του περιοδικού “Οδική Ασφάλεια & Ορθή Οδηγική Συμπεριφορά”, o ΙΑΒΕΡΗΣ παρουσιάζει την δική του άποψη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον κλάδο του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα στα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου.

Ο Μελάς Γιαννιώτης εξηγεί γιατί ο όρος “Οδική Βοήθεια” είναι ελληνική εφεύρεση ενώ η συντακτική ομάδα του περιοδικού κάνει μια εκτενή ανασκόπηση στην αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα και στους λόγους για τους οποίους δεν άνθησε.

Επίσης, σε αυτό το τεύχος θα βρείτε cover story με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων – Αποτέλεσμα Επιστημονικής Προσέγγισης ή Εμπειρίας” παρουσιάζοντας τη γνώμη 6 Διευθυνόντων Συμβούλων της Ασφαλιστικής Αγοράς καθώς και την τάση που δημιουργείται για ολοένα και νεότερους manager σε θέσεις ευθύνης.

Στις επιμορφωτικές σελίδες του περιοδικού θα βρείτε: 

  • Η επιτυχία στις γυναίκες πληρώνεται ΑΚΡΙΒΑ. Άρθρο από έρευνα της Meghan Fitzgerald του HBR
  • Ένα Business Plan απαιτεί Busy-ness. Άρθρο του Mark Rooney, κορυφαίου ομιλητή της GAMA International, Senior Vice President AXA Advisors California

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις νέες ερωτήσεις της ΤτΕ για το πιστοποιητικό Α.

Τέλος μη χάσετε τη νέα στήλη του περιοδικού με τίτλο “Επαρχία Αγάπη μου”. Μια στήλη στην οποία κάθε μήνα η συντακτική ομάδα του περιοδικού θα παρουσιάζει μέσα από εκτενές ρεπορτάζ την Ασφαλιστική αγορά ενός νομού.

Πρώτος σταθμός Νομός Δράμας.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Απριλίου που κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/sto-asfalistiko-marketing-apriliou-pou-kyklofori/