Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Μαρτίου που Κυκλοφορεί


martios-2016Αντέχει ο Ασφαλιστής; Αντέχει! Αρκεί να έχει τα σωστά κίνητρα, να είναι παραγωγικός και φυσικά επαγγελματίας στη δουλειά του εκμεταλλευόμενος ταυτόχρονα τις ευκαιρίες που του προσφέρει η τεχνολογία. Γιατί όπως λέει και ο συντονιστής που φιλοξενούμε στο τρέχον τεύχος… “ο σωστός δρόμος για την επιτυχία… είναι ο ανήφορος!

Με coverstory “Κίνητρα & Παραγωγικότητα σε περιόδους κρίσης” το μηνιαίο περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing Μαρτίου“, προτείνει στον Έλληνα Manager & Ασφαλιστή παραπάνω από αρκετούς λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνει παραγωγικός.

Γιατί… Κανείς δεν έχασε τη ψυχή του από πείνα. Αμέτρητοι όμως την έχασαν από χορτασιά!

Πώς θα προσεγγίσετε τον επόμενο μεγάλο πελάτη σας; 9+1 λόγοι για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, συμβουλές παραγωγικότητας από τους καλύτερους του χώρου (βλέπε Phil Ruchards), αλλά και συμβουλές από Έλληνες καταξιωμένους συντονιστές γραφείων συνθέτουν τη θεματολογία του συγκεκριμένου τεύχους.

Και φυσικά μην ξεχνάτε τη συνεργασία του περιοδικού με τον διεθνούς φήμης οργανισμό Harvard Business Review!

  • Παράγει περισσότερο όποιος αμείβεται περισσότερο – του Chuck Leddy &
  • 3 Κινήσεις για να εμπνεύσετε τους εργαζομένους σας – της Emma Seppala

Επίσης, σε αυτό το τεύχος ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, μιλάει στον Αρχισυντάκτη του περιοδικού, Νίκο Μωράκη και συμφωνεί για το συμπληρωματικό ρόλο που πρέπει να αποκτήσει η Ιδιωτική Ασφάλιση στην κοινωνία και του εξηγεί ποιοι είναι οι λόγοι που το Επιμελητήριο διοργανώνει κάθε χρόνο συνέδριο με θέμα την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση (Labor & Insurance).

Τέλος, στο περιοδικό θα βρείτε μεγάλο αφιέρωμα για τον κλάδο Αστικής Ευθύνης με τίτλο “Αστική Υπευθυνότητα ή Ασφαλιστική Ασυνειδησία;” με τους πλέον αρμόδιους στο χώρο να παραθέτουν τις απόψεις τους όπως και με Infographic που παρουσιάζει τον κλάδο συνολικά.

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις νέες ερωτήσεις της ΤτΕ για το πιστοποιητικό Α.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Μαρτίου που Κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/sto-asfalistiko-marketing-martiou-pou-kyklofori/