Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί


cover-february-2016Με μεγάλο αφιέρωμα στα Βραβεία “Φίλιππος Μωράκης“, την εκδήλωση που βραβεύει Ασφαλιστές από τη δεκαετία του 90′ αλλά και το πολυσυνέδριο του Moneyshow που πραγματοποιήθηκε 8, 9 & 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton κυκλοφορεί το μηνιαίο περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing“.

Σε αυτό το τεύχος εκτός από τις απόψεις των συντακτών πάνω σε επίκαιρα θέματα όπως τη νέα οδηγία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (DII) & την ιστορία συγχωνεύσεων και εξαγορών στο Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, το περιοδικό φιλοξενεί και μεγάλο αφιέρωμα στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές τόσο στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά όσο και στην παγκόσμια. Ένα επίκαιρο αφιέρωμα αν αναλογισθεί κανείς την έκρηξη και την κινητικότητα που υπήρξε τα τελευταία δύο χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο.

Επιπλέον, αυτόν το μήνα, δύο Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ο Κυριάκος Φωτόπουλος, Ιδρυτής Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων και η Χριστίνα Φυτέα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΡΟΝ Ε.Π.Ε μας παραθέτουν τις απόψεις τους πάνω σε θέματα της διαμεσολάβησης και μας μιλάνε για τους στόχους που έχουν βάλει στις εταιρείες τους.

Τέλος, άρθρα από το αρχείο της Εταιρείας αλλά και από τη συνεργασία του περιοδικού με το Harvard Business Review, μεταξύ άλλων σας μαθαίνουν:

  • Μη βασίζετε τις επιχειρηματικές συνεργασίες στην προσωπική χημεία, του Benjamin Gomes – Casseres (HBR)
  • Οι κίνδυνοι από τις συγχωνεύσεις των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών (HBR)
  • Τα μεγαλύτερα deals όλων των εποχών στην Ελλάδα και στον κόσμο

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις ερωτήσεις της ΤτΕ για το πιστοποιητικό Α.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/sto-neo-asfalistiko-marketing-fevrouariou-pou-kyklofori/