ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Στον δείκτη Dow Jones Sustainability World Index η Generali


Στον δείκτη Dow Jones Sustainability World Index για δεύτερη χρονιά έχει συμπεριληφθεί η Generali, ενώ για πρώτη φορά ο Όμιλος συγκαταλέγεται και στον δείκτη Dow Jones Sustainability Europe Index.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ομίλου “αυτή η σημαντική αναγνώριση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Generali για βιώσιμη ανάπτυξη, γεγονός που διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην στρατηγική έως το 2021”. Ορισμένες πρωτοβουλίες της Generali προς αυτή την κατεύθυνση αφορούν:

-τη δέσμευσή της να διανείμει 4,5 δις ευρώ έως το 2021 σε πράσινες και βιώσιμες επενδύσεις

– τη δέσμευσή της να αυξήσει τον αριθμό των προϊόντων με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο

– τη δημιουργία Υπεύθυνου Καταναλωτικού Προγράμματος που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών ως προς τη βιωσιμότητα και

-Το επιχειρηματικό βραβείο για τις βιώσιμες SMEs.

Ο DJSI ξεκίνησε το 1999 και είναι ο πρώτος παγκόσμιος δείκτης βιωσιμότητας, που παρακολουθεί τις κορυφαίες εταιρείες βάσει ανάλυσης των οικονομικά σημαντικών περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών παραγόντων (ESG) και της ισχυρής μεθοδολογίας του δείκτη S&P DJI’s.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στον δείκτη Dow Jones Sustainability World Index η Generali! https://www.insurancedaily.gr/ston-deikti-dow-jones-sustainability-world-index-i-generali/