Εκδηλώσεις

Στον τροπικό του Αιγόκερω έδειξε η πυξίδα της Generali το 2017!

Generali

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία, στην καρδιά της Αφρικανικής Ηπείρου, στην Τανζανία και τη Ζανζιβάρη έζησαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali. Οι πρώτοι των πρώτων ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Generali επιβραβεύτηκαν με ένα ταξίδι στην εξωτικής ομορφιάς Ανατολική Αφρική, για τις σπουδαίες επιδόσεις τους το 2016. Επιδόσεις που συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, κατατάσσοντάς της για τη χρονιά που πέρασε μεταξύ των έξι πρώτων ασφαλιστικών της χώρας, με μερίδιο αγοράς 5%!

Ομάδα παντός καιρού, οι Συνεργάτες της Generali αντεπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία στις δυσκολίες ενός συναρπαστικού ταξιδιού, σε έναν αυθεντικό και ανόθευτο τουριστικά προορισμό. Οι συμμετέχοντες στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φημισμένο όρος Κιλιμάντζαρο, να πατήσουν στο κέντρο της Νγκορονγκόρο, της μεγαλύτερης καλντέρας του πλανήτη και μήτρα που έδωσε ζωή στην αφρικάνικη ήπειρο, να έρθουν σε επαφή με ξεχασμένες στο χρόνο φυλές όπως αυτή των Μασσάι, έναν εντυπωσιακό ποιμενικό λαό που διατηρεί μέχρι και σήμερα τις αρχαίες παραδόσεις του, και να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, από στεριά, αέρος και θαλάσσης.

Generali

Πολλά θα έχουν να θυμηθούν τα μέλη της οικογένειας της Generali από αυτό το ταξίδι που σφυρηλάτησε σχέσεις, ενίσχυσε επαγγελματικούς δεσμούς και χάρισε πολλαπλές συγκινήσεις. Σίγουρα όμως θα ανακαλούν συχνά στη μνήμη τους το πρωινό σαφάρι στα αχανή πάρκα της Τανζανίας και την άμεση επαφή με τα διάσημα “Big Five”: ελέφαντες, ιπποπόταμους, βουβάλια, ρινόκερους και λεοπαρδάλεις.

Ξεχωριστή αναμφίβολα εμπειρία ήταν και η περιήγηση με αερόστατα πάνω από την αφρικανική σαβάνα τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η φύση ξυπνάει, ενώ οι πιο τολμηροί κατέγραψαν μοναδικές μνήμες από τον θαλάσσιο βυθό της Ζανζιβάρης, και συγκεκριμένα στο νησί Tumbatu, όπου σε ένα συγκλονιστικής ομορφιάς περιβάλλον, επιδόθηκαν σε καταδύσεις.

Η ομάδα Generali επισκέφτηκε ακόμη τα ατμοσφαιρικά στενά της ιστορικής “Πέτρινης Πόλης” (Stone Town), Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, επιβιβάστηκαν σε παραδοσιακά ιστιοπλοϊκά σκάφη, τα λεγόμενα dhows, κατασκευασμένα στο χέρι από αφρικανικό μαόνι και κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά του Ινδικού Ωκεανού.

Generali

Οκτώ ημέρες γεμάτες μοναδικές εμπειρίες, κάθε μέρα και μία ευχάριστη έκπληξη, γεμάτη με νέα, έντονα συναισθήματα που ξεκούραζαν, αναζωογονούσαν και εν τέλει αποζημίωναν τους κορυφαίους συνεργάτες της Generali για την σκληρή και επιτυχημένη προσπάθεια κατά την προηγούμενη χρονιά!

Ένα ακόμη μοναδικό ταξίδι έφθανε στο τέλος του, αλλά δεν ήταν παρά μόνο ένας σταθμός στην μακρά, κοινή διαδρομή που έχει χαράξει η Generali με τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Σε αυτήν τη διαδρομή και τη στενή σχέση συνεργασίας, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της gala βραδιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Πάνος Δημητρίου. Η Εταιρεία στηρίζει σταθερά και στηρίζεται συνειδητά στον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο. Εργάζεται για αυτόν και φροντίζει να τον επιβραβεύει με πολλαπλούς τρόπους, ενισχύοντας την προσπάθεια του για υγιή επαγγελματική ανέλιξη αλλά και για την ουσιαστική ανάπτυξη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Οι συνεργάτες της Generali ανανεώνουν το ραντεβού τους και ξεκινάει η προσπάθεια επίτευξης των νέων φιλόδοξων στόχων! Κίνητρό τους εξάλλου καθ’ όλη την αναπτυξιακή πορεία της επόμενης χρονιάς, θα αποτελεί ο κοσμοπολίτικος προορισμός της Florida και οι νοτιοανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στον τροπικό του Αιγόκερω έδειξε η πυξίδα της Generali το 2017!! https://www.insurancedaily.gr/ston-tropiko-tou-egokero-edixe-pyxida-tis-generali-2017/