Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από τη Συνεταιριστική


Είναι πλέον σαφές ότι η κλιματική αλλαγή επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά μας μέσα από τα συχνά, έντονα και δύσκολα διαχειρίσιμα καιρικά φαινόμενα. Ακόμη και περιοχές με παραδοσιακά ήπιο κλίμα όπως αυτή της Μεσογείου όπου βρίσκεται και η Ελλάδα, όλο και πιο συχνά δοκιμάζονται από έντονες βροχοπτώσεις, καταστροφικές πυρκαγιές χωρίς προηγούμενο ή θυελλώδεις ανέμους. Τα φαινόμενα αυτά συχνά θέτουν σε κίνδυνο τις περιουσίες των ανθρώπων στις περιοχές που πλήττονται γι’ αυτό και η πρόληψη αποτελεί τον καλύτερος τρόπο προστασίας. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη σε αυτές τις σύγχρονες ανάγκες, δημιούργησε ένα καινούργιο, εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών, το «SynetHome», που απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και ενοικιαστές κατοικιών, προσφέροντας τους τη μέγιστη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη.

Επιπροσθέτως, λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο του συνεταιριστικού ιδεώδους και της κοινωνικής οικονομίας, η Συνεταιριστική προσφέρει το πρόγραμμα «SynetHome» στους ασφαλισμένους της σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να προστατεύσουν αποτελεσματικά την κατοικία τους, ακόμη και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δοκιμάζει τη χώρα μας. Η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων και ιδιαίτερα της κατοικίας μας αποτελεί βασικό στοιχείο της ευημερίας μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλον τον κόσμο, τώρα περισσότερο από ποτέ πριν. Οι καλύψεις του «SynetHome» περιλαμβάνουν όλους τους πιθανούς κινδύνους που απειλούν μια κατοικία, όπως – ενδεικτικά – σεισμός, πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατική ενέργεια και πολλούς άλλους.

Επιπλέον, το προϊόν έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ασφάλισης και των ενυπόθηκων αλλά και των μη ενυπόθηκων κατοικιών. Στο πλαίσιο της διαφοροποίησης των προϊόντων της με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει, εκτός από το «SynetHome», τρία ακόμη προγράμματα ασφάλισης κατοικίας (χωρίς απαλλαγές), ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να επιλέγει αυτό που καλύπτει τις δικές του προσωπικές και οικογενειακές απαιτήσεις.

«Για εμάς στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική, η υπηρεσία της ασφάλισης είναι μια παροχή που απαιτεί αφοσίωση και σεβασμό στον πελάτη σε κάθε βήμα, από τη σύναψη της ασφάλισης με απλές και διαφανείς διαδικασίες μέχρι και την άμεση καταβολή της αποζημίωσης. Ειδικά η ασφάλιση της κατοικίας αναδεικνύεται στις μέρες μας, λόγω της κλιματικής αλλαγής, σε αναγκαιότητα και σε μια επιβεβλημένη κίνηση για κάθε νοικοκυριό. Έναντι ενός πραγματικά χαμηλού τιμήματος, είμαστε τώρα σε θέση να προστατεύσουμε την κατοικία μας και κατά συνέπεια την ηρεμία και την ποιότητα ζωής της οικογένειάς μας», δήλωσε σχετικά ο Θάνος Οικονόμου, Τεχνικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από τη Συνεταιριστική! https://www.insurancedaily.gr/sygchrona-ke-antagonistika-programmata-asfalisis-katikias-apo-ti-syneteristiki-asfalistiki/