Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεχίζεται το “οδοιπορικό” του ΕΕΑ για την IDD


Με εκδήλωση στη Χαλκίδα συνεχίστηκε χθες, Τετάρτη 20/2/2019, το μεγάλο οδοιπορικό του ΕΕΑ, με στόχο την  πανελλαδική ενημέρωση για την IDD ώστε να επιτευχθεί η ενιαία προσαρμογή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε αυτή.

Ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, παρουσίασαν συνοπτικά τις υποχρεώσεις που ορίζει η  IDD στον κλάδο ενώ αναφέρθηκαν και σε ευρύτερα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Όπως και στα Ιωάννινα, πόλη από την οποία ξεκίνησε το «οδοιπορικό» του ΕΕΑ, έτσι και στη Χαλκίδα η εκδήλωση είχε ως στόχο να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την υιοθέτηση της IDD και την εφαρμογή της στην πράξη.

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε κατά την εκδήλωση ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζουν πανελλαδικά την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και συμβάλλουν εμπράκτως  στην ενημέρωση  του κλάδου και την ανάπτυξή του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 12) και έχει διοργανωθεί από τον Πανευβοϊκό  Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Στο πλαίσιο αυτό χαιρέτισαν την εκδήλωση και την προσπάθεια  της διοίκησης του ΕΕΑ η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κυρία Βούλα Αγιοστρατίτη και η πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Δέσποινα Καραμπέτσου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεχίζεται το “οδοιπορικό” του ΕΕΑ για την IDD! https://www.insurancedaily.gr/synechizete-odiporiko-tou-eea-gia-tin-idd/