Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas “Facing the challenge”

GAMA

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 17 & 18/2/2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη με τίτλο “Facing the challenge”, με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί εισηγητές του συνεδρίου θα είναι: ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO, της PACIFIC ADVISORS και ο κ. Ed. Deutschlander, CEO της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP. Επίσης θα παραστεί και θα έχει σύντομη ομιλία η κ. Bonnie Godsman, CEO της GAMA INTERNATIONAL.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί δεύτερη μέρα συνεδρίου με διαδραστικό εργαστήρι έχοντας θέμα “Recruiting University”, από τον κ. Ed. Deutschlander. Κατά τη διάρκειά του θα παραδοθεί στους συμμετέχοντες πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά λόγω των διακεκριμένων εισηγητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν.

Το Συνέδριο είναι το 5ο κατά σειρά το οποίο πραγματοποιείται με βασικούς εισηγητές από την GAMA International και το 3ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA Hellas και θα δοθεί η δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης των μελών της.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – χορηγών.

Για ενημέρωση του κόστους συμμετοχής αλλά και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κ. Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου) ή απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνέδριο ΠΣΣΑΣ - GAMA Hellas "Facing the challenge"! https://www.insurancedaily.gr/synedrio-pssas-gama-hellas-facing-the-challenge/