ΕΚΕ

Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

stoart ktirio,ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία  με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής διοργανώνουν από κοινού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με συμμετοχή 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Σχολής. Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ επιλέγει ισάριθμα έργα, μέσα από τις αιτήσεις των σπουδαστών, τα οποία θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», σε συνεδρίασή της, επιλέγει τρία από αυτά, τα οποία βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο και μένουν στην συλλογή έργων Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των συμμετεχόντων φοιτητών, στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας και δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να προβάλουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών! https://www.insurancedaily.gr/synergasia-ethnikis-asfalistikis-tin-anotati-scholi-kalon-technon/