Ασπίς Πρόνοια - Commercial Value

Τα χρέη της Ασπίς στο δημόσιο και οι ζημιωθέντες


“Αν δεν ρευστοποιηθούν τα ακίνητα της Ασπίς” των οποίων η αξία ανέρχεται γύρω στα 40 εκατ. ευρώ, “δεν μπορούν να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος της αποζημίωσης τους οι πρώην ασφαλισμένοι της Ασπίς, που μέχρι τώρα ανάλογα με τα προγράμματα που είχαν στην εταιρεία έχουν πάρει μόλις το 5-9% των αποζημιώσεών τους”.

της Βίκυς Γερασίμου

Αυτό αναφέρει η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης κα Μελάκη στο insurancedaily.gr, επισημαίνοντας ότι επειδή πλέον απαιτείται πολιτική λύση η Ένωση απέστειλε στον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομίας σχετική επιστολή για να παρέμβουν και να υπάρξει μετά από 9 χρόνια λύση στο θέμα.

Όπως αναφέρει σχετικά η κα Μελάκη η” υλοποίηση του στόχου που είναι η αποζημίωση των δικαιούχων, “σκοντάφτει ” από την υπάρχουσα οικονομική απαίτηση από το Ελληνικό Δημόσιο”.

Στην επιστολή αναφέρεται: “Επειδή, υπάρχουν φορολογικές  εκκρεμότητες, της  εν λόγω εταιρείας με το Ελληνικό Δημόσιο,  και επειδή οι θιγόμενοι  πρώην πελάτες της, περιμένουν το υπόλοιπο δικαιούμενο ποσό από την εκκαθάριση, είναι επιτακτική ανάγκη η  παρέμβαση  σας, πάρτε πολική απόφαση, προκειμένου να αποδεσμευτούν τα περιουσιακά της στοιχεία και να εκποιηθούν για  να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι.

Επειδή, η ΄Ενωσή μας ,ως κοινωνική οργάνωση, μάχεται καθημερινά για το δίκιο του κάθε καταναλωτή και επειδή οι ζημιωθέντες από το κλείσιμο της  Ασπίδας, πρέπει να αποζημιωθούν, παρακαλούμε για την πολιτική λύση του θέματος”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τα χρέη της Ασπίς στο δημόσιο και οι ζημιωθέντες! https://www.insurancedaily.gr/ta-chrei-tis-aspis-sto-dimosio-ke-zimiothentes/