Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ταξιδεύετε; Μην αφήσετε τίποτα να σας το χαλάσει!


plane2Σχεδιάζετε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Έχετε σκεφτεί ότι με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να προστατευτείτε από κάθε είδους απρόοπτα που θα μπορούσαν να χαλάσουν την απόφασή σας;

Παρά την οικονομική κρίση οι γιορτές αποτελούν πάντα μία αφορμή για απόδραση. Ένα ταξίδι είτε στην Ελλάδα είτε στον υπόλοιπο κόσμο είναι απόλαυση. Μία απόλαυση που δεν θέλετε να σας χαλάσει κανείς αλλά ούτε και να χρυσοπληρώσετε λόγω απρόσμενων καταστάσεων. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που το ταξίδι σας έχει επαγγελματικό χαρακτήρα, μπορείτε να είστε καλυμμένοι για κάθε κακοτυχία.

Γνωρίστε τα συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης και επωφεληθείτε από τις καλύψεις που παρέχουν, προσφέροντας σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας «απόδραση», όσο κοντινή ή μακρινή είναι.

Πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα που παρέχουν ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και παράλληλα προστατεύουν από διάφορες ανεπιθύμητες καταστάσεις προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Διακόπηκε το ταξίδι σας; Χάσατε τις αποσκευές σας; Είχατε κάποιο ατύχημα ή χρειαστήκατε νοσηλεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;

Από την πλήρη διαχείριση ιατρικών προβλημάτων μέχρι τη νομική υποστήριξη, η γκάμα των καλύψεων σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος καθιστά την ταξιδιωτική ασφάλιση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.

Υπάρχουν συμβόλαια που καλύπτουν απόλυτα από κάθε απρόοπτο όσους ταξιδεύουν συχνά κατά τη διάρκεια του χρόνου, ιδιώτες ή στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ασφάλιση των στελεχών τους. Τα εν λόγω συμβόλαια έχουν συνήθως διάρκεια ενός έτους και καλύπτουν ακόμη και έκτακτα ταξίδια. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο με 180 ευρώ.

Εναλλακτικά, ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τον προορισμό του και τις ημερομηνίες τα ταξιδιού και με πολύ μικρό κόστος «θωρακίζει» το ταξίδι του. Ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού και την περίοδο που αυτό πραγματοποιείται, μεταβάλλεται και το ασφάλιστρο. Ενδεικτικά, αν ταξιδέψετε στην Ιταλία για 8 ημέρες στην περίοδο των γιορτών, τότε με μόλις 20 ευρώ, είστε καλυμμένοι για έξοδα νοσηλείας, έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προσωπική αστική ευθύνη έναντι τρίτων, έξοδα λόγω καθυστέρησης πτήσης ή καθυστερημένης άφιξης αποσκευών και πολλά άλλα.

Στις προσφερόμενες καλύψεις των συμβολαίων ταξιδιωτικής ασφάλισης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής (ανάλογα με την εταιρεία και τον τύπου του συμβολαίου):

 • Ιατρικές Συμβουλές
 • Ασφάλιση αποσκευών
 • Υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου
 • Σημαντικές καλύψεις σε περίπτωση ατυχήματος
 • Επαναπατρισμός του ασφαλισμένου
 • Επαναπατρισμός των συνταξιδευόντων μελών της οικογενείας του ασφαλισμένου
 • Νοσηλεία σε νοσοκομείο και χειρουργική επέμβαση
 • Μεταφορά στον τόπο νοσηλείας οικογενειακού προσώπου
 • Έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείου
 • Κλοπή χρημάτων, απώλειες ή κλοπή ταξιδιωτικών εγγράφων
 • Αεροπειρατεία ή απαγωγή
 • Μεταβίβαση μετρητών
 • Έξοδα μετάφρασης

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ταξιδεύετε; Μην αφήσετε τίποτα να σας το χαλάσει!! https://www.insurancedaily.gr/taxidevete-min-afisete-kanenan-na-sas-to-chalasi/