Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι αποφασίζει το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας για την ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική,Open House

Κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία που θα έχει ο διαγωνισμός πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής θα λάβει στις 25 του μηνός το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Κατά τη συνεδρίαση αυτή τα μέλη του Δ.Σ. θα εξετάσουν τρεις εναλλακτικές για το πλαίσιο που θα τηρηθεί στη διαγωνιστική διαδικασία, μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε το deal με την Exin. Ειδικότερα, θα εξεταστούν:

  • H διενέργεια νέου διαγωνισμού για τους εναπομείναντες συμμετέχοντες του πρώτου διαγωνισμού. Σε αυτή την περίπτωση δικαίωμα συμμετοχής στις διαπραγματεύσεις θα έχουν οι Fosun, Congbau και Wintime.
  • H διενέργεια νέου ανοικτού διαγωνισμού για κάθε ενδιαφερόμενο, όπου πλέον η όλη διαδικασία αρχίζει κυριολεκτικά από το μηδέν.
  • H αποστολή πρόσκλησης στο δεύτερο προτιμητέο του αρχικού διαγωνισμού, στη Fosun δηλαδή, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το μέτοχο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνουν κύκλοι του ομίλου, στις προθέσεις του μετόχου είναι η όλη διαδικασία να κυλήσει σε γρήγορους χρόνους, ώστε να ολοκληρωθεί έως τέλος Μαΐου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τι αποφασίζει το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας για την ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/ti-apofasizi-d-s-tis-ethnikis-trapezas-gia-tin-asfalistiki/