Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Με τη δύναμη της ERGO ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Για 7η συνεχόμενη φορά στο πλευρό αθλητών & δρομέων


Με τη συμμετοχή περίπου 24.000 δρομέων όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκε χθες 18/3 ο 7ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με μέγα χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

του Νίκου Μωράκη

Η ERGO, αρωγός αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, υποστήριξε για ακόμη μια χρονιά το δεύτερο μεγαλύτερο αγώνα δρόμου στη χώρα ασφαλίζοντας όλους τους αθλητές από κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα υποστήριξε έμπρακτα τους δρομείς, ενθαρρύνοντάς τους σε όλη τη διαδρομή με την επίσημη ομάδα εμψυχωτών της ενώ είχε και τη δική της ομάδα δρομέων – ERGO Running team – με 320 συμμετοχές!

Συνομιλώντας με στελέχη της Εταιρείας μάθαμε ότι στην ομάδα δρομέων της ERGO εκτός από εργαζόμενους της Εταιρείας & συνεργάτες ασφαλιστές της συμμετείχαν και ασφαλισμένοι σε αυτήν, οι οποίοι εκτός από συμμετοχή στο αθλητικό γεγονός είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τους ανθρώπους – στελέχη και ασφαλιστές – πίσω από τα συμβόλαια.

Από την ERGO Running team, πρώτος τερμάτισε ο Βασίλης Νίκου, συνεργάτης της εταιρείας από το Ασφαλιστικό γραφείο Παπαχρήστος με χρόνο 1 ώρα και 33 λεπτά.

Πρώτος στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισε ο αθλητής Κώστας Γκελαούζος με χρόνο 1 ώρα και 8 λεπτά ενώ στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού στη 1 ώρα και 20 λεπτά αφήνοντας πίσω της το φαβορί Ράνια Ρεμπούλη.

Στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Δήμος Μαγγίνας με χρόνο 15.38′ ενώ στις γυναίκες η Αναστασία Καρακατσάνη με χρόνο 17.57′.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων στο επίσημο site του  ΣΕΓΑΣ για τον Ημιμαραθώνιο www.athinahalfmarathon.gr

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Με τη δύναμη της ERGO ολοκληρώθηκε ο 7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/ti-dynami-tis-ergo-oloklirothike-o-7os-imimarathonios-athinas/