Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι λέει η EΕAE για το κείμενο του Χ. Γεωργακόπουλου στην Καθημερινή

ΕΕΑΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΕΕ αναφέρει: “Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος εκφράζει  την βαθειά ικανοποίηση των Μελών της, για την έμπρακτη και δημόσια έκφραση της αλήθειας, που αφορά τον ρόλο του Ασφαλιστικού  Διαμεσολαβητή και την αναντικατάστατη παρουσία του πλάι στον καταναλωτή πελάτη.

Μια αλήθεια που δηλώνεται  από την Ευρωπαϊκή Πιστη ΑΕΓΑ, με ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα  Κυριακάτικη “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” της 13ης Ιανουαρίου 2019,  τιμώντας έμπρακτα και αναγνωρίζοντας  την αξία και το έργο του Δικτύου της αλλά και του συνόλου των επαγγελματιών του κλάδου.

Το κείμενο που θα πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά από όλους απαντά ρεαλιστικά στο υποτιθέμενο δίλημμα της επιλογής δικτύου διανομής.

Δημοσιεύματα, που απευθύνονται στην κοινωνία και αναδεικνύουν την μοναδική και απαραίτητη παρουσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή  που έχει τις γνώσεις, τα προσόντα και την ευθύνη να καθοδηγεί, να προτείνει, να παρακολουθεί, να ενημερώνει και να δίνει τις καλύτερες λύσεις,  προσδιορίζουν επακριβώς  το στίγμα της προστιθέμενης αξίας μας  και  αποτελούν  αναγνώριση και δικαίωση του έργου μας.

Όταν προέρχονται δε από Εταιρείες στις οποίες εναποθέτουμε,  μαζί με την παραγωγή  και τις ελπίδες μας, για κοινή πορεία με στόχο την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή, τότε αποκτούν ιδιαίτερη δυναμική και αξία.

Με αυτή τη δεδηλωμένη παραδοχή εμείς θα διακρίνουμε και θα χαιρετίζουμε πάντοτε τις Εταιρείες που τιμούν και σέβονται τους Συνεργάτες τους και γενικότερα όλους τους πιστοποιημένους επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τι λέει η EΕAE για το κείμενο του Χ. Γεωργακόπουλου στην Καθημερινή! https://www.insurancedaily.gr/ti-lei-eeae-gia-kimeno-tou-ch-georgakopoulou-stin-kathimerini/