Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το βραβείο ARAG AWARD International στην Ελλάδα


arag award1 2014Την 23.01.2015 στο συνεδριακό κέντρο του Swissotel Düsseldorf/Neuss στη Γερμανία έλαβε χώρα η ετήσια ημερίδα όλων των υπευθύνων του Ομίλου της ARAG, όπως γίνεται πάντοτε στην αρχή κάθε νέας χρονιάς.

Δίπλα στους διευθύνοντες συμβούλους της Εταιρείας υπό τον πρόεδρο Dr. Paul–Otto Fassbender παραβρέθηκαν όλοι οι επικεφαλής όλων των εταιρειών του Ομίλου, τόσο στη Γερμανία, όσο και εκτός Γερμανίας, όπου υπάρχουν υποκαταστήματα και θυγατρικές εταιρείες.

Με την εναρκτήριά του ομιλία ο Dr. Fassbender έδωσε το στίγμα για τη χρονιά που πέρασε και για τη χρονιά που μόλις άρχισε, κάτω από την οπτική της ενιαίας αναπτυξιακής πολιτικής του ομίλου. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο εκ των Δ/ντών Συμβούλων Dr. Johannes Kathan εκθέτοντας την εμπειρία του για τα δύο χρόνια της νέας δομής ως ARAG SE, τον οποίο ακολούθησε ο Dr. Matthias Maslaton, που μίλησε για τον δρόμο της ανάπτυξης.

Παρουσίαση έκαναν οι υπόλοιποι διευθύνοντες σύμβουλοι ο κ. Nicoll, υπεύθυνος του οικονομικού τομέα, ο κ. Petersen υπεύθυνος για ΙΤ και του λειτουργικού τομέα και ο Δρ. Schwarze, αρμόδιος για το Solvency.

Στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι χωρισμένοι σε ομάδες με την μορφή του workshop ασχολήθηκαν με την επικαιροποίηση των εταιρικών αξιών (πρωτοπορία – διορατικότητα – ευρύτητα πνεύματος – ενεργοποίηση – πειθαρχία – εντιμότητα) που από το 2006 αποτελούν των εταιρική κουλτούρα του ομίλου. Επικαιροποίηση που απαιτεί πλέον η σύγχρονη πραγματικότητα του επιχειρείν και η έντονη συμμετοχή του διεθνούς στοιχείου στην εταιρία.

Κορυφαία στιγμή της ημερίδας ήταν η απονομή των ARAG AWARD, που για τον τομέα INTERNATIONAL κέρδισε το βραβείο το υπ/μα της Ελλάδος για την καινοτόμα ιδέα της παροχής νομικών συμβουλών στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα από την ARAG HELLAS με την συνδρομή των συνεργατών της δικηγόρων σε Αθήνα – Θεσ/νίκη – Πάτρα το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Η απονομή του βραβείου έγινε από τον Dr. Fassbender σε τριμελή αντιπροσωπεία του τμήματος ζημιών της Εταιρείας στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν δηλώσεις και συνεντεύξεις στο εταιρικό περιοδικό ARAG JOURNAL και σε άλλα μέσα.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημήτριος Τσεκούρας για το γεγονός δήλωσε:

«Η καινοτόμα ιδέα της παροχής δωρεάν νομικών συμβουλών από τους νομικούς της εταιρίας στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, σχετικά με τα εργασιακά τους δικαιώματα, συνδέει την εταιρία με το υπ αριθμ. ένα σήμερα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και έγινε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης. Με αυτόν τον τρόπο ένας εξειδικευμένος ποιοτικός ασφαλιστής στον κλάδο της Νομικής Προστασίας συνδέει το όνομά του με τα προβλήματα της κοινωνίας με προσφορά και υπευθυνότητα. Θα επαναλάβουμε το εγχείρημα και στο μέλλον».

Η βράβευση της Ελλάδος έγινε δεκτή με εκδηλώσεις χαράς από όλους τους παρευρισκόμενους και τους διοργανωτές της ημερίδας.

Η αναγνώριση και η τιμή ανεβάζουν τον πήχη για το υπ/μα της Ελλάδας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το βραβείο ARAG AWARD International στην Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/to-vravio-arag-award-international-stin-ellada/