Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

tokoulouri.com: Καταργούνται στο εξής οι ασφάλειες αυτοκινήτων στην Κρήτη


Με τον ιδιαίτερο τρόπο που παρουσιάζει πάντα τις ειδήσεις “Το Κουλούρι” αναδεικνύει το ζήτημα των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη και την παραβατική συμπεριφορά που καταγράφεται από την τροχαία στο νησί.

Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει:

¨Την άμεση παύση της έκδοσης ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων στην Κρήτη ανακοίνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, μιας και τα συνεχόμενα τροχαία ατυχήματα έχουν εκτινάξει τις τιμές των συμβολαίων στα ύψη, ενώ οι περισσότερες ασφαλιστικές παρουσιάζουν πλέον ζημιές.

Η οδηγική συμπεριφορά των Κρητικών, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την διαρκή πρόκληση ατυχημάτων στους δρόμους των νησιών, οδήγησε τους ασφαλιστές στην παραπάνω απόφαση, ενώ ελάχιστες θα είναι στο εξής και οι ασφάλειες ζωής που θα εκδίδονται στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας.

Πλέον, όλοι οι δρόμοι της Κρήτης θα θεωρούνται ουδέτερες ζώνες και κανένας οδηγός δεν θα δικαιούται αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματος σε αυτούς, ενώ όλοι οι τουρίστες θα καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν οδηγήσουν στο νησί.

Δημοσιογράφος του «Κουλουριού» επισκέφτηκε το νησί για επιτόπιο ρεπορτάζ ωστόσο τράκαρε στα πρώτα 100 μέτρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.¨


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
tokoulouri.com: Καταργούνται στο εξής οι ασφάλειες αυτοκινήτων στην Κρήτη! https://www.insurancedaily.gr/tokoulouri-com-katargoyntai-sto-exis-oi-asfaleies/