Ασφαλιστικές Ειδήσεις

#Tolmisesimera: Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Allianz


Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων επέλεξε η Allianz για το λανσάρισμα της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα #Tolmisesimera. Η καμπάνια έχει ως στόχο να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίζει η Allianz στη ζωή των πελατών της: να αποτελεί το στήριγμά τους, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και να τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Ένας πατέρας που αποφασίζει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη μικρή του κόρη, μια γιατρός που ακολουθεί την αγάπη της για τη ζωγραφική, ένας καθηγητής που αφήνει τα βιβλία για να ζήσει την περιπέτεια με την παρέα του!

Ιστορίες τόλμης καθημερινών ανθρώπων, μέσα από τρία τηλεοπτικά σποτ που υπόσχονται να μας φέρουν λίγο πιο κοντά στα θέλω μας, απομακρύνοντάς μας από συμβιβασμούς και ανασφάλειες για το αύριο. Με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Allianz, η Διευθύντρια Market Management & Eπικοινωνίας, Τζούλη Πανάγου σχολίασε: «Στην Allianz υποδεχόμαστε την νέα χρονιά προτρέποντας τους πελάτες μας να τολμήσουν να εξερευνήσουν τη ζωή, δεσμευόμενοι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, συνοδοιπόροι σε κάθε νέο τους ξεκίνημα, παρέχοντάς τους την στήριξη που χρειάζονται σε κάθε περίοδο της ζωής τους». Την τηλεοπτική καμπάνια θα πλαισιώσει προβολή στο διαδίκτυο και σε έντυπα μέσα.

Παρακολουθήστε τις τρεις τηλεοπτικές ιστορίες τόλμης στο κανάλι της Allianz στο YouTube.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
#Tolmisesimera: Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Allianz! https://www.insurancedaily.gr/tolmisesimera-nea-diafimistiki-kabania-apo-tin-allianz/