Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ι. Τοζακίδης: Επιστολή για την αποχώρησή του από την Interamerican

Ι. Τοζακίδης

Σε επιστολή του ο κ. Ι. Τοζακίδης αναφέρει: “Από τον Ιανουάριο του 1979 μέχρι το 2019 ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι 4 δεκαετιών έφθασε στο τέλος του! Ένα βιβλίο με 14.600 σελίδες έκλεισε και ένα νέο ανοίγει με προσδοκίες και όραμα.

Η Interamerican ενέπνευσε του δικούς της ανθρώπους αλλά παράλληλα και όλη την ασφαλιστική αγορά με το αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης. Ένας εξαιρετικός ηγέτης με πίστη και όραμα (Δ. Κοντομηνάς) άλλαξε τον τρόπο σκέψης τουλάχιστον 3 γενεών.

Είχα την τύχη να περάσω μαζί του το 70% της επαγγελματικής μου ζωής. Φέτος που είναι τα 50 χρόνια ίδρυσης της Interamerican, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος γιατί έχω ζήσει από τα 50 της χρόνια ακριβώς, τα 2/3 της ζωής μου.

Στην επαγγελματική μου πορεία, απέκτησα εμπειρία αποκόμισα γνώση και δεξιότητες γνώρισα αξιόλογους, συναδέλφους και συνεργάτες, και βίωσα πλούσιες και εξαιρετικές στιγμές. Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεχίστε με επαγγελματισμό, πίστη και όραμα για αυτά που ονειρεύεστε και προσδοκάτε.

Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όλο το Διοικητικό προσωπικό της εταιρίας για το πολύτιμο έργο και την βοήθεια που μας προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια πάντα με προθυμία και αμεσότητα.

Ευχαριστώ όλους τους αξιόλογους συναδέλφους μου, που συμπορευτήκαμε στην διάρκεια όλων αυτών των ετών, με αγάπη και ευγενή άμιλλα στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως, το οφείλω στους συνεργάτες του γραφείου μου, που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με απέραντη αγάπη! Αγωνιστήκαμε μαζί με πάθος και παλμό για τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα και ζήσαμε όμορφες, δύσκολες, αξέχαστες, υπέροχες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Πάντα στις επάλξεις με δυναμισμό, επιμονή και υπομονή, αγωνιστικότητα , αξιοπρέπεια, στα πιστεύω και στις αξίες μας! Συνεχίζοντας δυναμικά στην ασφαλιστική αγορά, θα εξακολουθήσω να προσφέρω την γνώση μου και την εμπειρία μου στην ανάπτυξη νέων και έμπειρων επαγγελματιών, υπηρετώντας, όπως τόσα χρόνια, τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης. Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ι. Τοζακίδης: Επιστολή για την αποχώρησή του από την Interamerican! https://www.insurancedaily.gr/tozakidis-epistoli-gia-tin-apochorisi-tou-apo-tin-interamerican/