Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Τρέξτε, παίξτε και ταξιδέψτε με τους πιστούς σας φίλους με ασφάλεια


Τα κατοικίδιά μας δεν είναι μόνο οι πιο πιστοί μας φίλοι αλλά και μία υπέροχη ευκαιρία να αποδράσουμε από την καθημερινότητα, διοργανώνοντας μαζί τους παιχνίδια και συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες.

Είναι αναμφίβολα ένα μέσο για να χαρίσουμε όμορφες στιγμές στον εαυτό μας αλλά και στους τετράποδους φίλους μας. Στιγμές ανεμελιάς και παιχνιδιού που έρχονται να εξισορροπήσουν το αυστηρό πρόγραμμα της ημέρας και των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στιγμές που έχουμε όλοι ανάγκη για να διατηρούμε πνευματικά και ψυχικά τις εσώτερες ισορροπίες μας και να αισθανόμαστε ότι προσφέρουμε αγάπη και χαρά στις πιο γλυκές μουσούδες.

Υπάρχουν λοιπόν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Οπότε γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί…

Οργανώστε εκδρομές με φίλους που έχουν κατοικίδια, κάντε κάμπινγκ, δημιουργήστε εκπαιδευτικές ομάδες και κάντε εξορμήσεις σε θαλάσσιους ή ορεινούς προορισμούς. Οι πιστοί σας φίλοι θα σας ακολουθήσουν με χαρά σε κάθε δραστηριότητα γιατί αυτό που πάνω από όλα επιθυμούν είναι να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας.
Dog-In-Car-Wearing-Cool-Sunglasses-Images

Dog-In-Car-Wearing-Cool-Sunglasses-ImagesΥπάρχουν και πιο οργανωμένα project στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος όπως ταξίδια στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να έχετε σχεδιάσει πολύ καλά τα πράγματα για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, οπότε μην ξεχάσετε:

    • Να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που μπορεί να σας ζητηθούν και πιστοποιούν την ταυτότητα και τους εμβολιασμούς του σκύλου σας. Γενικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όπου βρίσκεται ο σκύλος σας θα πρέπει εσείς να έχετε το πιστοποιητικό υγείας και εμβολιασμών του.
    • Πολύ σημαντικό είναι επίσης να τσεκάρετε ότι έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες και ιδιαίτερα το εμβόλιο κατά της λύσσας για το οποίο υπάρχει αυστηρή νομοθεσία.
    • Να έχετε εμφυτεύσει στο σκύλο σας την ηλεκτρονική ταυτότητα (microchip) ώστε να είναι καταχωρημένος στον αρμόδιο κτηνιατρικό σύλλογο και σε περίπτωση που χαθεί να μπορεί να πιστοποιηθεί ότι είναι δικός σας.
    • Να έχετε προνοήσει για την ασφαλιστική κάλυψη του μικρού σας φίλου, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε όποιο πρόβλημα προκύψει από ένα ατύχημα ή την ξαφνική ασθένειά του μέχρι τις ευθύνες που μπορεί να προκύψουν σε επίπεδο αστικής ευθύνης Είναι επίσης εξίσου σημαντικό να διασφαλίσετε ότι σε περίπτωση που συμβεί ένα απρόοπτο γεγονός θα έχετε νομική προστασία χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε οποιοδήποτε κόστος. Αποτελεσματική προστασία μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένα προγράμματα (pet full cover) αλλά και με βάση τις ανάγκες σας απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα που αφορούν στην κάλυψη της αστικής ευθύνης του εκάστοτε ιδιοκτήτη ή του συνοδού ή ακόμα και την απρόσκοπτη πρόσβασή σας σε νομικές υπηρεσίες και εκπροσώπηση εάν χρειαστεί (νομικη προστασία).

1.18.17-London-Launches-World’s-First-Bus-Tour-for-Dogs1Πάντως, μία από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχουν υλοποιηθεί για τα ζώα συντροφιάς έχει γίνει στο Λονδίνο και αφορά το πρώτο λεωφορείο για σκύλους. Περιηγείται περίπου 90 λεπτά στους δρόμους του Λονδίνου και κάνει στάσεις σε πάρκα και χώρους αναψυχής. Οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν και να κάνουν βόλτα στο Χάιντ Παρκ, μια από τις πιο δημοφιλείς βόλτες για σκυλιά του Λονδίνου, ενώ με την αγορά του εισιτηρίου παρέχεται σε κάθε σκύλο ένα κουτί με παιχνίδια και λιχουδιές. Ωραία και πρωτότυπη ιδέα που γιατί όχι… θα μπορούσε να υλοποιηθεί και στην Αθήνα ή σε τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Καλή σας βόλτα….


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τρέξτε, παίξτε και ταξιδέψτε με τους πιστούς σας φίλους με ασφάλεια! https://www.insurancedaily.gr/trexte-pexte-ke-taxidepste-me-tous-pistous-sas-filous-me-asfalia/