Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Truck Insurance βραβεύτηκε για την εξειδίκευσή της στην ασφάλιση βαρέων οχημάτων  


Για τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευσή της και την τεχνογνωσία που φέρει για σχεδόν 20 χρόνια στην ασφάλιση φορτηγών και βαρέων οχημάτων βραβεύτηκε από τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017 η Truck & Cargo Insurance του Γιάννη Σαμολαδά. Η Εταιρεία εμφανίζει ετησίως ανάπτυξη της τάξεως του 15%-20% και το 40% των νέων πελατών της προέρχονται από συστάσεις.

«Ασφαλίζουμε φορτηγά από το 2000 και σχεδόν οι μισοί πελάτες μας φτάνουν σε εμάς μετά από συστάσεις χωρίς να το ζητήσουμε. Μπήκα σε αυτό τον κλάδο όταν συνειδητοποίησα ότι το ασφάλιστρο ενός φορτηγού ισοδυναμεί με τέσσερα ΕΙΧ και σχεδόν ταυτόχρονα παρατήρησα ότι ο υποψήφιος συνήθως είχε περισσότερα από ένα φορτηγό, άρα αναγνώρισα την ευκαιρία και την “άρπαξα από τα μαλλιά”. Μας μάθαιναν ότι μπορούμε να εξυπηρετούμε ως 300 πελάτες, αυτό έκανα τότε, απλά κοίταξα τα ασφάλιστρα που παρήγαγα να ισοδυναμούν με τα δεκαπλάσια ασφάλιστρα από αυτά που θα ήταν εάν μόνο στον κλάδο του ΕΙΧ» ανέφερε ο κ. Γ. Σαμολαδάς. Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Γ. Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων στην D.A.S. Hellas.

Τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017 διεξάγονται τα τελευταία 25 χρόνια και βραβεύουν ανθρώπους που με το έργο τους ξεχωρίζουν στην ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + seven =

To Top