Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Value Plus: Εμπιστοσύνη, Ανάπτυξη, Ομαδικότητα & Καινοτομία

Value Plus

Την Παρασκευή 6 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς το ετήσιο συνέδριο βραβεύσεων της κοινοπραξίας Value Plus, η οποία αποτελείται από τις εταιρείες ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Lifenet, Lifeplan, Victory Promise και ΠΑΡΟΝ.

Φυτέα Χριστίνα

Χριστίνα Φυτέα

Το Συνέδριο ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την κ. Φυτέα Χριστίνα, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ΠΑΡΟΝ, η οποία παρουσίασε τις βασικές αρχές της κοινοπραξίας οι οποίες αντικατοπτρίζονται στις λέξεις εμπιστοσύνη, ανάπτυξη, ομαδικότητα και καινοτομία.

Στη συνέχεια ο κ. Συγγρός Σταμάτης, Πρόεδρος της εταιρείας Victory Promise, έκανε μία σύντομη αναφορά στην πορεία της κοινοπραξίας μέχρι σήμερα αλλά και στις επόμενες κινήσεις οι οποίες εντοπίζονται τόσο στην ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης για τους ασφαλιστικούς συμβούλους των εταιρειών μελών όσο και στις επενδύσεις στην τεχνολογία με στόχο την καλύτερη υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων.

Όπως κάθε χρόνο βασικό μέρος του Συνεδρίου αποτέλεσε η εκπαιδευτική του ενότητα με πάνελ ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών, επιλεγμένων από τις εταιρείες μέλη, με στόχο να αναπτυχθούν μέσω των προσωπικών τους απόψεων και εμπειριών τα σημαντικά θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και κυρίως τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Συγγρός Σταμάτης

Σταμάτης Συγγρός

Η ανταλλαγή πρακτικών και η φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζεται η δουλειά μας αλλά και οι προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος αποτέλεσαν το βασικό πλαίσιο στο οποίο κινήθηκαν οι συμμετέχοντες.

Τη συγκεκριμένη ενότητα συντόνισε ο κ. Γαβαλάκης Δημήτρης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Life Plan, θέτοντας τους προβληματισμούς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο ασφαλιστικός σύμβουλος αλλά ταυτόχρονα και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Καταρχήν η κ. Κουκουλιάκου Φωτεινή Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων της Lifeplan, περιέγραψε τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αγορά τη συγκεκριμένη περίοδο, ανέπτυξε και παρουσίασε μεθοδολογίες για το πώς τα σύγχρονα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι χρήσιμα στην εξεύρεση υποψηφίων πελατών και τέλος μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία για να δείξει την αξία της προσπάθειας και πως αυτή τελικά επιβραβεύεται ακόμα και όταν παρουσιάζονται σημαντικές δυσκολίες στην πορεία μας.

Γαβαλάκης Δημήτρης

Δημήτρης Γαβαλάκης

Στη συνέχεια ο Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων Καμίνης Φοίβος από το ΠΑΡΟΝ, περιέγραψε την αξία του ασφαλιστικού συμβούλου, την ομορφιά της δουλειάς, τις προκλήσεις, τις ιδιαιτερότητες και την ικανοποίηση που προσφέρει. Ανέδειξε την αξία της μεθοδολογίας της πώλησης βάση αναγκών, η οποία διαχωρίζει σήμερα τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο και τέλος μοιράστηκε το όραμα του για την αναγνωρισιμότητα του ποιοτικού ασφαλιστικού συμβούλου από την κοινωνία στα επόμενα χρόνια.

Τέλος, η κ. Εμμανουηλίδου Ειρήνη εκ μέρους της της εταιρείας LiFe Solution εκπροσωπώντας την Life Net, εξιστορώντας πραγματικό περιστατικό αποζημίωσης πελάτη, αποτύπωσε ανάγλυφα της σημαντικότητας της δουλειάς, μίλησε για την αξία του coaching, που οφείλει να προσφέρει μια εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η οποία είναι καθοριστική για την εξέλιξη του ασφαλιστικού συμβούλου προσφέροντας μεθοδολογία και όραμα.

Στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου παρουσιάστηκαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κοινοπραξίας οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2017, και οι οποίες αφορούν την απόκτηση πλατφόρμας e-learning αλλά και την προμήθεια ειδικού μηχανογραφικού προγράμματος το οποίο θα υποστηρίζει τον ασφαλιστικό σύμβουλο στην πελατοκεντρική αντιμετώπιση της δραστηριότητάς του και των αποτελεσμάτων της.

Ο κ. Συγγρός με τη βοήθεια του κ. Πατσού Αλέξανδρου, της εταιρείας SafeCape, παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόγραμμα C.R.M. κάνοντας σύντομη επίδειξη μερικών από τις δυνατότητές του και πως αυτές μπορεί να είναι πολύτιμες στην καθημερινότητά του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή βελτιώνοντας τόσο την αποτελεσματικότητα του όσο και την πιστότητα των πελατών του.

Σταυρόπουλος Σταύρος

Σταύρος Σταυρόπουλος

Στη συνέχεια ο κ. Σταυρόπουλος Σταύρος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Life Solution, μέλος της LifeNet παρουσίασε την πλατφόρμα e-learning της εταιρείας Digimagix η οποία το επόμενο διάστημα θα αποτελεί σημαντικό όπλο για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές των εταιριών μελών της κοινοπραξίας προβάλλοντας ενδεικτικά παραδείγματα της χρηστικότητας της. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του ανέδειξε την αξία της εκπαίδευσης τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί προτεραιότητα και κοινή φιλοσοφία των εταιρειών μελών.

Στη διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι σε πρωτοετής εισπράξεις κλάδου ζωής για το 2016 της κάθε εταιρείας, οι τρεις πρώτοι σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου γενικών ασφαλίσεων και τέλος η 1η Συντονίστρια για το 2016. Πιο συγκεκριμένα:

ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΛ. ΖΩΗΣ

1ος

2ος

3ος

Unit Manager

ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΛΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΡΕΑ

ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΒΙΒΕΤΤΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΜΙΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη του Συνεδρίου αποτέλεσε η ανακοίνωση ότι η εταιρεία my lifepartners του κ. Φαραό Περικλή αποτελεί πλέον το πέμπτο μέλος της κοινοπραξίας. Ο κ. Φαραό στη σύντομη παρέμβαση του περιέγραψε τη φιλοσοφία του και το όραμα του καθώς επίσης και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση για συμπόρευση με τις άλλες εταιρείες που αποτελούν τη κοινοπραξία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι C.E.O. των εταιρειών Interasco και Generali κ. Σαΐας και Δημητρίου, οι Γενικοί Διευθυντές Πωλήσεων των εταιρειών Eurolife, CNP, Generali και Metlife κ. Δελένδας, Κωνσταντίνου, Μπεφόν και Ζερβουδάκης και τέλος τα στελέχη πωλήσεων των προαναφερόμενων εταιρειών αλλά και των εταιρειών Prime, Interamerican και Μινέττα.

Περικλής Φαραό

Περικλής Φαραό

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο από τα προηγούμενα δύο συνέδρια της Value Plus αλλά και βίντεο των εταιρειών που υποστήριξαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση Eurolife, CNP, Generali, Interamerican, Interasco, Prime, Μινέττα.

Η Value Plus αποτελεί μία καινοτόμα ιδέα των εταιρειών διαμεσολάβησης που την απαρτίζουν και οι οποίες διέπονται από κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους στους τρόπους και τη μεθοδολογία ανάπτυξης των ασφαλιστικών συμβούλων τους.

Στόχος της Value Plus είναι η υποστήριξη των εταιρειών μελών της στους τομείς εκπαίδευσης, τεχνολογικών υποδομών και εξωστρέφειας με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη τόσο των εταιρειών-μελών όσο και των ασφαλιστικών τους συμβούλων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Value Plus: Εμπιστοσύνη, Ανάπτυξη, Ομαδικότητα & Καινοτομία! https://www.insurancedaily.gr/value-plus-ebistosyni-anaptyxi-omadikotita-kenotomia/