Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Video: Ιπτάμενες μοτοσικλέτες αποκτά η αστυνομία στο Dubai


Ιπτάμενες μηχανές για τις ανάγκες των αστυνομικών αγόρασε η αστυνομία του Dubai. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη στην υπηρεσία τους περιπολικά Lamborghini και ανδροειδή για αξιωματικούς.

Το όχημα, που ονομάζεται Scorpion και σχεδιάστηκε από τη ρωσική τεχνολογική εταιρία Hoversurf, βασίζεται σε τέσσερις προπέλες για να παραμείνει αερομεταφερόμενο. Φτάνει τα 40 μίλια την ώρα, είναι μονοθέσιο και μπορεί επίσης να λειτουργεί αυτόνομα.

Μετά την παρουσίαση της μηχανής στις τεχνολογικές εκθέσεις, η αστυνομία του Ντουμπάι αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα gadgets στις δυνάμεις της, που αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της “έξυπνης πόλης”.

Σύμφωνα με τη σελίδα Facebook του διευθύνοντος συμβούλου της Hoversurf Αλεξάντερ Αταμάνοφ, η εταιρεία έχει υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας με την αστυνομία του Ντουμπάι και έχει προσκληθεί να ανοίξει μαζική παραγωγή της μηχανής στην περιοχή του Ντουμπάι.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Video: Ιπτάμενες μοτοσικλέτες αποκτά η αστυνομία στο Dubai! https://www.insurancedaily.gr/video-iptamenes-motosikletes-apokta-astynomia-sto-dubai/