Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Viktoratou Insurance Brokers εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στην Άνδρο

Viktoratou Insurance Brokers

Τα νέα της γραφεία σε ανακαινισμένο παραδοσιακό κτίσμα στην Άνδρο εγκαινίασε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου η Viktoratou Insurance Brokers S.A. Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο νησί της Άνδρου, έχει συνδέσει την πορεία της με τη ζωή των Ανδριωτών, την παροχή εξατομικευμένων ασφαλίσεων και υπηρεσιών ποιότητας. Στόχευση της Εταιρείας είναι με τα νέα γραφεία να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής που αναζητούν αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις για τη διασφάλιση των ίδιων και των οικογενειών τους.

Μιλώντας για τα νέα γραφεία η κ. Μαρίκα Βικτωράτου εξήγησε ότι «το όραμά μας είναι αυτό το νέο γραφείο να γίνει εργαστήρι προβληματισμού και αποφάσεων στο πώς οι Ανδριώτες ως άτομα, οικογένειες, επιχειρήσεις θα προστατευτούν στη νέα εποχή. Αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι το κράτος δεν έχει πια την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τους πολίτες στο βαθμό που είναι αναγκαίο. Αγαπάμε την Άνδρο και τους Ανδριώτες. Για εμάς Ανδριώτες είναι όλοι οι άνθρωποι που ζουν, έχουν τα σπίτια τους και προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο για την Άνδρο. Γιατί θέλουμε να γίνουμε το δίχτυ ασφαλείας τους στον αβέβαιο κόσμο που ζούμε. Για να εξακολουθούν να είναι ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. Ολοκληρώνοντας οφείλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται κι εμείς τους ανταποδίδουμε την αγάπη μας, προσφέροντάς τους ποιοτικές και συμφέρουσες υπηρεσίες».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που εμπιστεύονται επί σειρά ετών την Viktoratou Insurance Brokers S.A. και νέοι πελάτες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Viktoratou Insurance Brokers εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στην Άνδρο! https://www.insurancedaily.gr/viktoratou-insurance-brokers-egkeniase-ta-nea-tis-grafia-stin-andro/